23948sdkhjf

TEC i Hvidovre har fået en skills-vinder på LV

| Medlemsnyhed | Indrykket af TEC, Teknisk Erhvervsskole Center

Lastvognsmekaniker Patrick Larsen blev kåret som vinder af DM i skills i Høng, efter et par koncentrerede dage i konkurrence med Danmarks skarpeste elever.

Patrick har valgt uddannelsen som lastvognsmekaniker, fordi han altid har interesseret sig for lastvogne. Han synes, de er mere spændende  at arbejde med end personbiler, fordi de er mere komplicerede, og man får lov til at skille dem ad og reparere dem i stedet for at skifte enkeltdele.

I 9. klasse var Patrick i erhvervspraktik hos Scania Ishøj, og to uger inden, han afsluttede folkeskolen, blev han ringet op af værkstedet og tilbudt en læreplads - "og så var det jo helt perfekt!," fortæller han.

Inden for de næste fem år kunne Patrick godt tænke sig at bygge oven på uddannelsen og blive tekniker. Så han håber, hans virksomhed vil give ham nogle kurser, han har nemlig fået "sindsygt meget mere blod på tanden!"

I Hvidovre var holdet samlet, uddannelsesleder Jesper Holm Gulstad holdt en tale for Patrick og overrakte ham et rejselegat fra TEC-Fonden, og så var der kage.

 Patrick er også blevet fejret på Københavns Rådhus, her var der overrækkelse af medaljer, taler fra borgmestre og skolernes direktører - og ikke mindst rådhuspandekager.

Medlemsnyhed

Indrykket af
TEC, Teknisk Erhvervsskole Center

Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark
TEC, Teknisk Erhvervsskole Center

Send til en kollega

0.079