23948sdkhjf

Denne nye rørskærer er værktøjet, som alle vvs-folk bør have

| Medlemsnyhed | Indrykket af Techtronic Industries Nordic ApS

Milwaukee Tool lancerer verdens første batteridrevne rørskærer, der kan skære installerede rør i rustfrit stål, kulstofstål og kobber uden klingeskift.

Den nye rørskærer til rustfrit stål, også kendt som RAPTOR™, anvender den fuldt patenterede mekanisme i den velkendte M12™-kobberrørskærer (C12 PC). Dette nye værktøj har en forstærket mekanisme, justerede klemmekræfter og HELT NY skæreKLINGE. derudover er den perfekt afbalanceret til de materialer, der skal skæres i.

Det største mareridt for en installatør er skæring af rør i rustfrit stål, især når rørene allerede er installeret. Indtil nu har man ofte undgået at sætte forgreninger i noget, der er udført i rustfrit stål.

Selvjusterende skæremekanisme gør skæring i rustfrit stål nemmere, mindre anstrengende og hurtigere end nogensinde før.

Aldrig har det været nemmere at skære i rustfrit stål end med dette værktøj, der kan skære op til 28 mm rustfrit stål på under 20 sekunder. M12™ RAPTOR™ rørskæreren til rustfrit stål kan udføre rene og nøjagtige snit på installerede rør med et frirum på kun 40 mm takket være det smalle skærehoved og den automatisk låsende skæremekanisme. De justerbare kæber justeres automatisk efter rørstørrelsen. Vindue ved skæremekanismen og indbygget LED-lys gør det nemmere at lave præcise skæringer.

Takket være dens lette vægt og det afbalancerede design kan brugerne nemt skære rør uden brug af rørstativ. Det rust- og korrosionsbeskyttede skærehoved og det interne dræningssystem lader vandet strømme mere frit ud.

Den nye M12™ RAPTOR™ rørskærer til rustfrit stål er fuldt kompatibel med hele M12™-sortimentet, der nu indeholder mere end 95 værktøjer på samme batteriplatform.

Specifikationer:

 M12™ RAPTOR™ rørskærer (M12 PCSS-202C)

·     Omdr. ubelastet: 380 omdr./min.

·     Rørdiameter: 12, 15, 18, 22, 28 mm

·     Min. plads til rørskæring: 40 mm

·     Totallængde: 362 mm

·     Vægt inkl. M12™ 2,0 Ah batteri: 1,5 kg

Leveres med 2 x M12™ REDLITHIUM™ 2,0 Ah batterier (M12 B2), M12™lader (M12 C), transportkuffert, ekstra klinge og 2 x klingeklemmer.

Fås også i en version uden batterier.

Læs mere om M12™ RAPTOR™ rørskæreren, se videoer af den i aktion eller find nærmeste forhandler på www.milwaukeetool.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Techtronic Industries Nordic ApS

Stamholmen 147, 4.
2650 Hvidovre
Danmark
Techtronic Industries Nordic ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078