23948sdkhjf

Nu kan du bruge IDS-kortet på YX-anlæg i Norge

| Medlemsnyhed | Indrykket af Q8 Danmark A/S

Nu er det blevet enklere for dig med IDS-kort at tanke i hele Europa. Q8 og IDS har indgået et kortsamarbejde med YX i Norge, som betyder at du nu kan bruge IDS-kortet på +80 truck anlæg i Norge.

Nu er det blevet enklere for IDS-kunder at tanke i hele Europa. Et nyt kortsamarbejde med YX i Norge betyder, at IDS-kortet nu kan anvendes på 80 norske truck anlæg. Dermed udvides den enkle løsning, hvor du kan tanke på samme kort på flere end 840 anlæg på tværs af Europa.

Samarbejdet med YX i Norge er en del af Q8’s internationale partnerskabsstrategi. Formålet er at skabe de enkleste løsninger og bedst mulige forhold for lastbilchauffører på farten.

”Vores kunder efterspørger enkle løsninger, og det betyder meget for dem, at de kan samle forbrug og fakturering på ét kort, selvom de krydser landegrænser undervejs. Jo flere steder i Europa, vores kunder kan udnytte kortet, jo mere lever vi op til vores mål om at være så tilgængelige som muligt,” siger Gert Thomasen, Head of IDS & Fleet for Danmark og Sverige

Læs mere om samarbejdet her

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Q8 Danmark A/S

Arne Jacobsens Allé 7
2300 København S
Danmark
Q8 Danmark A/S

Send til en kollega

0.11