23948sdkhjf

Hvad får en pensioneret slagterimedarbejder tiden til at gå

| Medlemsnyhed | Indrykket af Becker Parts ApS

Vi er i skrivende stund allerede 3-4 chauffører/lagermedarbejdere, som enten er på pension, efterløn eller førtidspension. Men vi udvider ret kraftigt med sammedagslevering og vi forventer derfor at skulle ansætte flere fremover.


Livet som pensionist er endnu en fase i livet man skal forsøge at få det bedste ud af… Men er det bedste altid at holde fri eller savner man som pensionist også dét at have et arbejde?


Gert er fra Randers, og han har arbejdet på slagteri siden han var 15 år gammel. Han gik på pension da han var 65 år og er i dag 72 år.


Han bruger blandt andet sin tid på golfbanen, på at tage på ture med konen og så arbejder han ca. 10 timer ugentligt som chauffør hos Becker, hvor han har været ansat de sidste 4 år.


På den måde udstyrer Gert sin uge med 2 faste arbejdsdage, hvor han møder ind og hjælper Becker med at få bragt varerne ud samme dag, så kunderne kan have varerne endnu hurtigere end de kan med GLS.
Det giver Gert noget af det, man mister som pensionist – nemlig en arbejdsplads med kollegaer – og nå ja – en løn – som giver et supplement til pensionen, så han og fruen kan komme på flere ture, købe et nyt fjernsyn eller hvad der nu er behov for.


Gert er enormt punktlig og præcis i det arbejde han udfører. Der er faktisk aldrig nogen slinger i valsen. Han er en kæmpe gevinst for Becker og det er bare rart med ansatte, som man kan regne med.


For Becker som virksomhed er det også rigtig fint at have nogle ansatte, som er på deltid, da det giver en større fleksibilitet. I alt er vi ca. 20 ansatte, hvoraf 6 af dem er på deltid.


Vi har fx mange vareturer til fx Viborg, Silkeborg, Aarhus og Aalborg, som starter kl 12 og slutter ved 16 tiden. Der vil vi lige så gerne have at en pensionist kommer ind til en kop kaffe og et smil og så ellers får stukket en ruteplan i hånden og så afsted.


Hos Becker tror vi på, at der er mange som Gert, som ville have godt af have et par vagter om ugen til at supplere tilværelsen med.


Vi er i skrivende stund allerede 3-4 chauffører/lagermedarbejdere, som enten er på pension, efterløn eller førtidspension.


Men vi udvider ret kraftigt med sammedagslevering og vi forventer derfor at skulle ansætte flere fremover.

www.becker.dk 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Becker Parts ApS

Egegårdsvej 28
8920 Randers NV
Danmark
Becker Parts ApS

Send til en kollega

0.078