23948sdkhjf

VW vil genoplive kultmærke fra USA som barsk el-SUV

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Volkswagen vil bore sig ind i det amerikanske marked med en elektrisk pickup og barsk SUV. Men navnet skal ikke klinge tysk. I stedet genopliver man den legendariske IH Scout, og de nye biler skal udvikles og produceres af et selvstændigt firma.

Mens Volkswagen er nærmest urørlige i Europa, har salget ikke været tilstrækkeligt til at imponere de høje herrer på bestyrelsesmøderne. Dels har Dieselgate-katastrofen i 2015 givet ridser i lakken, og dels laver Volkswagen biler, som nogle amerikanere opfatter som for kvinder eller teenagedrenge på vej til college. Men det vil Volkswagen laver om på nu. Derfor genopliver de det gamle, legendariske amerikanske mærke IH Scout.

Rugbrødet er tilbage – ID. Buzz er den nye elektriske varebil fra Volkswagen

Bølgen af elektrificering skylder også ind over USA, og det rusker op i de ellers meget konservative købere. Volkswagen vil simpelthen lancere en pickup og barsk firehjulstrækker, som kan få bøf-ædende og shotgun-skydende amerikanere over i noget, som genererer indtægt på den tyske bundlinje. Missionen er, at Volkswagen vil have 10 procent af det amerikanske marked. Man opretter en selvstændig virksomhed, som skal designe, udvikle og producere modellerne i USA til det amerikanske marked.

Læs resten af artiklen her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.187