23948sdkhjf

Ford præsenterer batteri-varebilen E-Transit Custom

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Ford er klar med fuldt elektrisk udgave af Transit Custom, som får en rækkevidde på op til 380 kilometer, og – måske – en tilladt anhængervægt på op til 2.500 kilo.

Ford har travlt med at sætte strøm til sit varebilsprogram, og nu er mærket klar med en elektrisk version af flagskibet Transit Custom. Den har fået det opfindsomme navn E-Transit Custom, og den får officielt en rækkevidde på op til 380 kilometer.

Grønt håb til håndværkerne – Ford Transit Custom PHEV

Udover de nye LED-forlygter, som skal adskille den elektriske variant fra de øvrige modeller, er Ford endnu stille om de tekniske detaljer. De lover, at bilen kan hurtiglades, og at den ikke er begrænset på sin trækkeevne, hvilket så betyder, at den skulle være i stand til at slæbe op til 2.500 kilo. Det er noget bedre end konkurrenterne Peugeot e-Expert og dens søskende fra Citroën og Toyota, som kun må trække 1.000 kilo.

Det elektriske bud – Peugeot e-Expert

Vanen tro har Ford udstyret bilen med detaljer, som gør det nemmere at passe arbejdet på farten. Eksempelvis har E-Transit Custom ProPower Onboard-funktionen, der kan forsyne værktøj, telefoner eller lamper med strøm, så man slipper for at have en støjende og osende benzingenerator med på eksempelvis byggepladsen.

Læs resten af artiklen på Biltorvet


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.079