23948sdkhjf

Nyhed! Køb AdBlue hos BG Diesel

| Medlemsnyhed | Indrykket af BG Diesel

Alle dieselkøretøjer skal bruge AdBlue, da det er en nødvendighed for at overholde de europæiske emissionskrav. Men hvad er AdBlue og hvordan får du fat i de korrekte komponenter? Læs med her og bliv klogere på hvorfor du skal bruge AdBlue.

AdBlue og NOx-sensorer - sådan fungerer det
Kort fortalt, er AdBlue-væske flydende gødning som består af 67,5 % demineraliseret vand og 32,5 % UREA (ammoniak). Derfor er væsken ætsende og kræver specielle AdBlue-pumper og -doseringsenheder samt regelmæssig vedligeholdelse hos kompetente autoværksteder.

AdBlue bruges sammen med en NOx-sensor. Det gør det fordi køretøjer med dieselmotor skal overholde de seneste europæiske emissionskrav. De giftige gasser skal neutraliseres. 
NOx-niveauet måles inden for bestemte parametre og sensoren giver ECU’en besked hvis niveauet er for lavt eller højt, hvorefter mængden af AdBlue-væske justeres automatisk. Nemt og ligetil, hvis man spørger os. 

AdBlue - en ren og skær nødvendighed!
Alle nyere dieselkøretøjer (både biler, busser, lastbiler mv) bruger AdBlue. Da AdBlue-væsken i sig selv er ætsende, kræver det regelmæssig vedligeholdelse og udskiftninger samt de rigtige dele. Derfor kan du få de korrekte komponenter hos BG Diesel: vi har de nødvendige AdBlue-komponenter og NOx-sensorer til alle køretøjer inden for branchen.
 
BG Diesel har det du skal bruge
Hos BG Diesel har vi et stort udvalg af NOx-sensorer, AdBlue-pumper og doseringsenheder som passer til alle brancher og deres køretøjer. Vores udvalg er bredt og du får topkvalificeret support og service.
 
Ring til os på tlf. 8441 8047 hvis du har spørgsmål til vores AdBlue-produkter og få en pris – hvis du allerede er kunde kan du logge ind på vores webshop og tjekke både lagerstatus og din personlige forhandlerpris.

Medlemsnyhed

Indrykket af
BG Diesel

Jens Juuls Vej 28
8260 Viby J
Danmark
BG Diesel

Send til en kollega

0.19