23948sdkhjf

Tolv nye ædelmetal tændrør fra NGK SPARK PLUG

| Medlemsnyhed | Indrykket af NGK Spark Plug Europe GmbH

TOLV NYE ÆDELMETAL-TÆNDRØR FRA NGK SPARK PLUG ØGER RESERVEDELSMARKEDETS UDBUD TIL KØRETØJER MED FIREHJULSTRÆK

NGK SPARK PLUG, verdens førende specialist i tændingssystemer og sensorer, har udvidet sit reservedelssortiment yderligere med lancering af 12 nye, teknologisk avancerede tændrør, der kan bruges til hundredvis af modeller inden for det hurtigst voksende segment i Europa, biler med firehjulstræk. Alle de nye varenumre tilbydes i serierne Laser Iridium med ædelmetal, Laser Platinum og Iridium IX, og tre af dem er de første af deres slags på markedet. Næsten alle nyhederne er desuden i overensstemmelse med originaludstyr fra NGK SPARK PLUG, og det er en garanti for den enestående høje kvalitet og ydeevne, virksomheden leverer.

Den samlede udvidelse af sortimentet udgør en væsentlig og tiltagende salgsmulighed for kunder på reservedelsmarkedet. Man forudser, at de nye tændrør, der er specialdesignet til mange af de bedst sælgende modeller fra producenter som Honda, Volvo, Toyota, Land Rover og Audi, vil dække en bilpark på over 1,8 millioner firehjulstrukne biler inden 2024, hvilket er en stigning på 32 % inden for de kommende to år (kilde: TecAlliance).

Ti af nyhederne er dobbelte ædelmetal-tændrør, der sikrer maksimal slidstyrke. De sikrer samtidig fremragende tænding takket være den fine centerelektrode. Tre af dem, alle af Laser Iridium-typen i overensstemmelse med originaludstyr fra NGK SPARK PLUG, er banebrydende på reservedelsmarkedet: SILKR7H8 passer til Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 fra og med oktober 2017, SILKGR9A7EG til flere Porsche Boxter- og Cayman 2.5-motorer fra og med april 2016, og ILNFR7A7G er den ideelle reservedel til Opel/Vauxhall Insignia 2.0 fra og med april 2020.

Et af de nye tændrør i Laser Iridium-serien, ILZKAR8J8SY, passer alene til et usædvanligt stort antal nye Volvo- og Honda-modeller, inklusive Volvos populære XC60 2.0 (både benzin- og plug-in hybrid-modellen) samt Honda CR-V 1.5 VTEC. SILZKAR8G7Y er endnu en stor nyhed, der dækker populære Land Rover Defender-, Discovery-, Evoque- og Range Rover-modeller fra og med marts 2017. Dertil kommer DILKAR7B8, DILKAR8J9G og ILZKAR7E11S fra Laser Iridium-tændrørserien, der passer til flere Subaru-, Toyota- og Honda-modeller, og LTR6BP13 og PFR7S11EG fra Laser Platinum.tændrørserien, der er lavet til tændingssystemerne i Ford- og Audi-modeller.

Mikael Lyckberg, Area Manager Nordics hos NGK SPARK PLUG EUROPE GmbH, bekræfter: "Det er fortsat NGK SPARK PLUG's målsætning at levere det optimale, nemlig effektive tændrør til alle biler på vejene. Disse 12, vigtige nye dele repræsenterer endnu et hurtigtvoksende salgspotentiale for vores kunder på reservedelsmarkedet, lige som den høje kvalitet vores virksomhed er kendt for."

Med hensyn til teknologien har NGK SPARK PLUG's dobbelte ædelmetal-tændrør fra Laser Iridium-serien lasersvejset iridiumlegering på centerelektroden og platinchip på jordelektroden, og det sikrer optimal performance og levetid. Tændrør i Laser Platinum-serien har platinplader på center- og jordelektroderne, for at sikre ensartet tænding gennem hele tændrørets levetid. NGK SPARK PLUG's Iridium IX-tændrørserie er designet med iridiumlegering på den ekstremt tynde centerelektrode, og det giver langt bedre tænding end standardtændrør med nikkel.

Alle nyhederne vil blive indført i TecDoc fra d. 20. april 2022. De vil også indgå i NGK SPARK PLUG's næste tændrørskatalog til biler med firehjulstræk. Se mere på www.ngkntk.com.

 Slut

Antal ord: 495

Vedhæftede billeder:
EXT_EMEA_NGKSPARKPLUG_PR_12New4wheelSparkPlugs_2022-03_class_P

Bemærkninger til redaktører

Om NGK SPARK PLUG:

Internationalt: NGK SPARK PLUG er en af de førende leverandører af keramiske produkter til bilindustrien og teknisk keramik med hovedsæde i Nagoya, Japan, samt salgsafdelinger og fabrikker i hele verden. Virksomhedens bilsektion, der er specialiseret i tændings- og sensorteknologi, leverer originaludstyr til kunder i hele verden. Til reservedelsmarkedet omfatter virksomhedens sortiment tændrør, gløderør, tændspoler og tændkabler, der sælges under navnet NGK Ignition Parts. Virksomheden tilbyder iltsensorer (inkl. NOx-sensorer), EGTS-sensorer, EGR-ventiler til recirkulation af udstødningsgasser, MAF- og MAP-sensorer samt motorhastigheds- og positionssensorer under navnet NTK Vehicle Electronics. Virksomhedens afdeling for keramiske produkter til bilindustrien og teknisk keramik med over 16.400 medarbejdere har en årlig omsætning på i alt 3,7 mia. euro i hele verden. NGK SPARK PLUGs omsætning i EMEA-regionen udgør 32 % af den samlede omsætning. NGK SPARK PLUG er repræsenteret på samtlige kontinenter og har 60 koncernselskaber, 35 fabrikker, fem tekniske centre og tre Venture-laboratorier.

Reservedelsmarkedet EMEA: NGK SPARK PLUG har oplevet stor vækst på reservedelsmarkedet, siden virksomheden skiftede fra kun at sælge motorcykeldele til også at betjene bilsektoren i 1970'erne. Med enestående fokus på kvalitet, teknologi og forskning og udvikling er virksomheden blevet verdens største leverandør af tændrør og iltsensorer samt førende leverandør af gløderør, tændspoler, tændkabler, tændhætter samt anden sensorteknologi. Som en del af organisationen står NGK SPARK PLUGs regionale hovedkvarter i den tyske by Ratingen for reservedelsmarkedet i Europa, Mellemøsten og Afrika. I EMEA-regionen har virksomheden seks regionale selskaber og mere end 1.000 medarbejdere, to fabrikker i Frankrig og Sydafrika samt et teknisk center i Tyskland.

Du kan få yderligere informationer på: http://www.ngkntk.com/

Du kan få yderligere informationer ved at kontakte:

Mikael Lyckberg, Area Manager Nordics, NGK SPARK PLUG EUROPE GmbH
Harkortstr. 41, 40880 Ratingen, Tyskland, AG Düsseldorf HRB 43118
Tlf.: +46 (0)70 674 66 20  E-mail: m_lyckberg@ngkntk.se

Brug venligst følgende SEO-oplysninger ved upload af artiklen til hjemmesiden:

(SEO) Titel:

Nye ædelmetal-tændrør giver større dækning af reservedelsmarkedet til biler med firehjulstræk.

(Meta) Beskrivelse:

NGK SPARK PLUG lancerer tolv nye ædelmetal-tændrør. Varenumrene vil dække over 1,8 millioner biler frem til 2024.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
NGK Spark Plug Europe GmbH

Harkortstrasse 41
40880 Ratingen
Tyskland
NGK Spark Plug Europe GmbH

Send til en kollega

0.078