23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DENSO lancerer sæson 2022 af League of True Mechanics

Sidste år lancerede DENSO den nye e-learning portal, der tilbyder online træning for både kunder, partnere og andre interessede i branchen.

Konceptet har vist sig at være et hit ud over alle de markeder hvor League of True Mechanics tilbydes. Sammen med muligheden for at udvikle sine tekniske kompetencer, og samtidig dyste om både en placering blandet de bedste samt flotte præmier, har mange brugere allerede registeret sig.

Som en af verdens største leverandører af OE komponenter til bilmærker og reservedele til eftermarkedet, er DENSO fokuseret på at dele teknisk viden med eftermarkedet, som en hjælp til øget fokus på kvalitet hos de mange mekanikere der har ansvaret for at montere komponenter korrekt på kundernes biler.

I 2022 sæsonen af League of True Mechanics, er alle kurser og materialer nu på dansk, hvilket medvirker til at gøre konceptet endnu mere attraktivt for mange profiler i den danske bilbranche.

De nye online kurser på dansk i 2022 sæsonen er:

·       Aircondition

·       Diesel

·       Viskerblade

·       Tændrør

Alle produktgrupper er omfattet af konkurrencen, hvor du som mekaniker kan tage kurserne, dyste med andre og ikke mindst vinde fede præmier.

Prøv selv at oprette din egen profil nu, og bliv klogere og bedre på en sjov og udviklende måde: https://www.denso-technic.com/da/

Konkurrencen er i fuld gang og løber t.o.m 31/12-22 – God fornøjelse og held og lykke!

DENSO Europe B.V.
Hogeweyselaan 165
1382 JL Weesp
Netherlands
CVR nummer: NLDenso Europe

Kontaktperson

Rune Bargholz Molt Wengel
Sales Executive Nordics
+45 31535444 r.wengel@eu.denso.com

Send til en kollega

0.156