23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AUTEL ADAS og DIAGNOSE til det professionelle værksted

Interessen var stor da 8 mekanikere/teknikere stod klar til at tage i mod os hos Indkilde Ford. Vi fremviste sidste nye ADAS system med kameraudmåling samt ULTRA testeren fra Autel.

Et travlt værksted som Indkilde Ford i Aalborg har brug for effektive måder, hvorpå de kan løse opgaver hurtigt og professionelt, her kommer det nye Autel ADAS IA800 ind i billedet. Sig farvel til besværlige manuelle justeringer, som vi kender fra traditionel kalibrering. Autel IA800 sætter ny standard for præcision med optisk måling via kameraer. De 6 kameraer måler de tohjulede klemmemål og reducerer dermed opsætningstiden betydeligt. Udstyret rummer også det mest omfattende kamera-, radar-, lidar- og nattesynskalibreringsdækning i branchen.

Sammen med ADAS systemet præsenterede vores Technical Manager Kjeld Dollerup, ligeledes vores top tester Maxisys ULTRA. ULTRAen hjælper step by step brugeren, visuelt igennem ADAS kalibreringen og har i øvrigt et hav af funktioner samt hardware, der gør den til værkstedets favorit. Den store 13” skærm og lynhurtige processer, sikrer optimal brugsglæde og med et stort batteri med 8 timers brugstid, slipper i for dyr ventetid. Helt specielt for denne Autel model, er det tilhørende OE teknik, service bulletiner, samt masser af guides og cases, som gør arbejdsprocesserne væsentlig lettere.   

Ruller der en elbil ind på værkstedet er ULTRAen også klar på at håndtere denne. Opdaterede tester får hele tiden nye biler inkluderet i deres software og sikrer nok den bredeste dækning i branchen.

Skal vi se hvilke produkter der kan løfte jeres effektivitetsniveau? Så kontakt CEPELO på 98180900.

CEPELO A/S
Fredrikstadvej 15
9200 Aalborg SV
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35818332
P nummer: 1019268310

Kontaktperson

Peter Ahlmann
Salesmanager
+45 26114384 pa@cepelo.dk

Send til en kollega

0.047