23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Undgå høreskader med ISOtunes Bluetooth høreværn

Er du også typen der glemmer høreværnet? De er måske lidt tunge at gå med, du er træt af at tage dem af og på hele tiden osv. Undskyldningerne er mange, men dit fremtidige jeg vil takke dig, hvis du husker dem i dag.

ISOtunes Bluetooth høreværn er så lette, at du glemmer du har dem på, og med aktiv dæmpning behøver du ikke at tage dem af, for at lytte til dine kolleager. Med en batteritid der holder hele arbejdsdagen, også selvom du arbejder over, risikerer du heller ikke at gå og vente på en opladning. 

Selvom det kun er påbudt at anvende høreværn ved 85 dB, risikerer du faktisk hørekader, hvis du dagligt i en årrække, går ved blot 80 dB.  Høreskader kan ikke redes, din hørelse kommer aldrig igen, så derfor bør du værne om den, både på job, i hjemmet og ved fritidsaktiviteter. 

ISOtunes høreværn fungerer som og ligner et almindeligt headset. De kommer i forskellige udgaver, så ligegyldigt om  du er til de helt ledningsfrie ear-buds eller de store bløde kophøreværn, så findes der en model til netop dig. Alle modeller fås med EN352 godkendelse, så der er styr på certificeringerne.  

Se hele udvalget her https://cepelotools.dk/brand/iso-tunes/ og find dit ISOtunes høreværn, der hvor du køber dit værktøj. 

 

CEPELO A/S
Fredrikstadvej 15
9200 Aalborg SV
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35818332
P nummer: 1019268310

Kontaktperson

TSA
Trine Skjødt Axelgaard
Marketing/ PR - coordinator
tsa@cepelo.dk

Send til en kollega

0.031