23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød vores nye finansieringskonsulent på Sjælland

Vi har udvidet med en finansieringskonsulent på Sjælland til at servicere vores transport- og industrikunder

I Leasing Fyn har vi netop sagt velkommen til Casper Pedersen (telefon 23213565 eller mail casper.pedersen@leasingfyn.dk). Casper er allerede i fuld gang med at hjælpe vores kunder og forhandlere inden for primært transport- og industri-brancherne med leasing .

Casper er 38 år, oprindeligt fra Falster og bor i Ballerup. Han har 20 års erfaring fra den finansielle sektor - og har de sidste 6 år arbejdet med leasing. Casper har derfor et rigtigt godt kendskab til de muligheder, der kan bringes i spil, når det drejer sig om at finde lige præcis den finansieringsløsning, der er bedst i forhold til den enkelte virksomheds situation og behov. Og bedst af alt - så er han altid frisk på en god snak om finansiering . Så hvis du har brug for sparring i forhold til dine overvejelser - eller helt konkrete planer - om at investere i nyt udstyr, så er du velkommen til at kontakte ham. Og det gælder om at være i god tid, for der er jo desværre generelt lange leveringstider på rigtigt meget udstyr for tiden.

Udover Casper så har vi 3 finansieringskonsulenter mere til at servicere vores kunder og forhandlere på Sjælland - og så dækker vi i øvrigt hele landet - og hjælper gerne på tværs af brancher - du kan finde kontaktoplysninger på alle vores finansieringskonsulenter her:

Kontaktoplysninger til din sparringspartner når det gælder leasing

Interesseret i at lease ny bil? - tjek vores aktuelle tilbud her!

Leasing Fyn - når gode relationer er vigtige

Leasing Fyn
Bondovej 1
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21627747
P nummer: 1005106106

Kontaktperson

AES
Anne Ekhart Sandberg
Marketingchef
anne.sandberg@leasingfyn.dk

Send til en kollega

0.046