23948sdkhjf

AC Service – 60 års erfaring i ryggen

| Medlemsnyhed | Indrykket af AC Hydraulic A/S

AC Service er eksperter i service af hydraulisk værkstedsudstyr. De installerer AC Hydraulic's inground lifte på værksteder i både Danmark og udland, men de mere end 60 års erfaring er også med, når opgaver løses på produkter fra andre producenter.

AC Service i Viborg tager professionel hånd om hydraulisk værkstedsudstyr og autolifte samt reparation af hydrauliske cylindre, kompressorer og transportmateriel. René Prang og hans kollegaer er servicepartner på alle fabrikater og kan hjælpe med at sikre, at din virksomhed lever op til de gældende lovkrav - herunder naturligvis dokumentation og ajourføring af logbøger.

Virksomhedens brede ekspertområde og gode service er resultatet af mere end 60 års erfaring med hydraulisk værkstedsudstyr fra koncernfællesskabet med bl.a. AC Hydraulic A/S. Begge virksomheder er en del af AC Group koncernen i Viborg, hvor de ligger side om side og arbejder tæt sammen omkring salg og service af hydraulisk løfteudstyr. Det tætte slægtsskab gør, at virksomhederne kan bringe kompetencer og erfaringer i spil til gavn for både produktion, produktudvikling og serviceprocedurer. Således har serviceteknikerne et fortrinligt samarbejde med såvel ingeniører og kvalitetsansvarlige hos AC Hydraulic, og de står for både garantisager og reparationer af hele AC Hydraulic’s brede produktprogram.

Blandt andet er AC Service ofte med, når en af AC Hydraulic’s heavy-duty inground lifte installeres i Danmark såvel som i resten af Europa. De sikrer, at liften står 100% som den skal, inden den støbes i gulvet. Ligeledes har AC Service en stor viden indenfor fejlsøgning og fjernsupport af liften, hvilket garanterer en hurtig og effektiv afhjælpning, såfremt der skulle opstå problemer.

Lignende opgaver løses på produkter fra andre producenter, hvor virksomheden ligeledes har et indgående produktkendskab. Således er AC Service den oplagte partner på alt fra installation til service, fejlsøgning og reparation, uanset hvilken størrelse dit værksted har, og hvilket behov I søger dækket. Kontakt René for en snak om, hvad AC Service kan hjælpe dig med.

AC Service A/S, Viborg
Telefon: 5182 8175
E-mail: rp@ac-service.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AC Hydraulic A/S

Fanøvej 6
8800 Viborg
Danmark
AC Hydraulic A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094