23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Døgnåben hjertestarter hos Elektro Gruppen i Brønderslev

Nu er der døgnet rundt adgang til en hjertestarter på Maltvej i Brønderslev.

I Elektro Gruppen er der fokus på altid at passe godt på hinanden – og også omverdenen. I den forbindelse har virksomheden fået installeret en hjertestarter på deres facade på Maltvej 16 i Brønderslev. Den er tilgængelig døgnet rundt alle årets dage både for Elektro Gruppen-familien, for borgere og de sundhedsfaglige medarbejdere. Installationen af hjertestarteren er til stor glæde for virksomhedens indehavere, Morten Petersen og Lars Sanderhoff.

”Vi har i en del år haft en hjertestarter indenfor. For nylig fik vi næsten brug for den. Heldigvis kom det ikke dertil, men det gav noget at tænke over. Man ved aldrig, hvornår uheldet er ude. Derfor har vi valgt, at vi vil have en hjertestarter tilgængelig døgnet rundt – både for vores egen skyld og vores medmenneskers,” fortæller Lars Sanderhoff, administrerende direktør og indehaver af Elektro Gruppen.

Ifølge TrygFondens Hjertestarter.dk falder 5.400 danskere hvert år om med hjertestop uden for hospital i Danmark. Det svarer faktisk til omkring 15 danskere hver dag.

 

Erhvervspartner hos Hjerteforeningen
Elektro Gruppen har også valgt at blive erhvervspartner hos Hjerteforeningen. Det har de valgt for at støtte foreningen og være med til at sætte fokus på området.

Hos Hjerteforeningen har de sat nogle tal på vigtigheden af, at der er adgang til en hjertestarter, hvis uheldet er ude:

·         Uden genoplivning før ambulancen ankommer, overlever 1 ud af 19 et hjertestop

·         Med hjerte-lunge redning før ambulancen ankommer, overlever 1 ud af 7

·         Med hjerte-lunge redning og stød fra en hjertestarter før ambulancen ankommer, overlever næsten 1 ud af 3

Du kan finde Elektro Gruppens hjertestarter på kortet her

 

Om Elektro Gruppen
I 70 år har kvalitet og service været en del af Elektro Gruppens DNA. Lige fra de første spadestik i 1951 til i dag, hvor virksomheden er vokset betragteligt. De stræber ikke efter at være de billigste på markedet – de stræber efter at levere service og løsninger af højeste kvalitet. Løsninger, der også holder på den lange bane.

Elektro Gruppens teams består af specialister og eksperter, der kombinerer unik erfaring med den nyeste viden. Det sikrer den bedst mulige service og kvalitet til deres kunder. Det gælder den lille opstartsvirksomhed såvel som de helt store spillere i dansk industri.

Elektro Gruppen A/S
Maltvej 16-20
9700 Brønderslev
Brønderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21522775
P nummer: 1000271610

Kontaktperson

NSR
Nanna Stendal Rasmussen
Kommunikations- og marketingansvarlig
+45 24206699 nsr@elektro.dk

Send til en kollega

0.062