23948sdkhjf

Flot indpakning til middelmådigt produkt – Opel Mokka

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Den nye Opel Mokka er flot og frisk, men en langtur til Sverige viser, at indpakningen lover mere, end den kan holde.

Opel Mokka har byttet noget af sin kedsommelige tyskhed ud til fordel for kæk fransk modernitet. Desværre lover indpakningen mere end den kan holde, både pladsen og drivlinjen skuffer.
Der findes få ting, der ligner en undskyldning for sig selv som den tidligere generation Opel Mokka. Sjældent har man set en mere kedelig bil. Men kedelig kan man ikke beskylde den nye version for at være. Den er lavet under fransk ejerskab, og man kan næsten forestille sig, hvordan en flok ivrigt gestikulerende franskmænd med øreringe og smarte sko har smækket døren op til tegnestuen hos Opel i Rüsselsheim, og derpå har sparket de kittelklædte Dr. Ing-typer væk fra tegnebrættet. Den nye bil gør sig i friske farver i flere toner, og der er et eller andet i designet, der minder mig om en kasket, på den hippe urbane måde. Nok pladder – Opel Mokka er god for øjnene, og er 3.500 lysår mere frisk og moderne end forgængeren.

Fornøjelserne for øjet fortsætter i kabinen. Vi kører topmodellen GS-Line, som har masser af udstyr, blandt andet en ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.093