23948sdkhjf

Ny type eftersyn i bilbranchen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Pris-Partner ApS

Bilen skal jævnligt til eftersyn, nu er det muligt at få sin grossist aftale til eftersyn.

Det sidste nye i Autobranchen er eftersyn på indkøbspriser.

Præcis som der, for det meste er noget at finde ved et eftersyn på en bil, gør det samme sig gældende for værkstedernes indkøbspriser hos deres grossist.

Et koncept der har mødt meget fokus i de sidste måneder, er lanceringen af pris-tjek fra firmaet Pris-Partner.

Her sender man simpelthen sine indkøbspriser til eftersyn, som var de en bil der skulle serviceres.

Enhver mekaniker ved hvordan man gennemgår en bil for at sikre at alt er i orden ved de løbende eftersyn og service de udfører, men mange har ikke tid til at gennemgå deres indkøbsaftaler og reservedelspriser med samme ildhu og præcision.

Det er netop derfor at konceptet Pris-Partner vinder indpas på mange værksteder for tiden, netop fordi at de med deres Pris-tjek 1, 2 & 3 kan hjælpe værkstederne med et overskueligt overblik over om værkstedet handler reservedele til markedets bedste priser.

Mange værksteder har allerede meldt sig under fanerne, og det viser sig at der er mange penge at hente til værkstederne, Pris-Partner hjælper de danske autoværksteder med at få en bedre bundlinje.

De danske autoværksteder, kender i forvejen til eftersyn og vedligeholdelse - når det gælder kundens bil, på samme måde får værkstedet også selv udført eftersyn på lifte, AC maskine, kompressor, brandudstyr, udsugning mv for at have udstyr og aftaler i orden til en optimal drift.

Med Pris-Partner er det nu muligt at få sin grossist aftale til eftersyn, langt de fleste værksteder opnår en stor ekstra rabat - helt op til 22% uden at skifte leverandør

Medlemsnyhed

Indrykket af
Pris-Partner ApS

Trettenstykkerne 10
4700 Næstved
Danmark
Pris-Partner ApS

Send til en kollega

0.094