23948sdkhjf

Lufthydraulisk værkstedspresser med en kapacitet på 40 tons

| Medlemsnyhed | Indrykket af AC Hydraulic A/S

AC Hydraulic A/S tilføjer et nyt produkt til sin palette af populære værkstedspressere: En verdensnyhed inden for værkstedspressere, der letter arbejdet og øger sikkerheden med de tunge presseopgaver

Som altid er der taget højde for ergonomi, sikkerhed og kvalitet, når AC Hydraulic bringer et nyt produkt på markedet. Af ergonomiske og sikkerhedsmæssige forbedringer kan nævnes, at produktet udelukkende skal betjenes med foden.

”Du har nu begge hænder fri. Det giver mulighed for bedre arbejdsfrihed og præcision. Det er fremtidens værktøj, og den er 100 % fodbetjent, hvilket giver endnu større sikkerhed. Det er noget, vi har leveret i private label de sidste ti år, så vi har stor erfaring med det. Vi er glade for nu at kunne tilbyde det til alle vores kunder,” fortæller Markdschef Jesper Vestergaard hos AC Hydraulic A/S.

AC Hydraulic, der er specialister i autoværkstedsudstyr der letter mekanikerens hverdag, har med den lufthydrauliske fodbetjente værkstedspresser sat endnu et skud på stammen af robuste og stabile værkstedspressere til værksteder og industrielt brug, som virksomheden har været kendt for i årtier.

Samtlige produkter fra AC Hydraulic er omfattet af en garantiperiode på op til ti år. 10 års-garantien dækker rammer, chassis og stålkonstruktioner, mens der ydes tre års garanti på pumper og cylindre (det hydrauliske system). Derudover er der 15 års garanti på levering af reservedele.

AC-produkter forhandles via AC Hydraulics forhandlernetværk i mere end 50 lande.

Link til produktet

Link til hele produktprogram af presser

OM
AC Hydraulic A/S er en 100 % danskejet, kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed. Vi har mere end 60 års erfaring i udvikling, fremstilling og markedsføring af hydraulisk løfteudstyr til autobranchen.

AC Hydraulic A/S er en del af AC Group-koncernen.

Kontaktperson: Jsper Vestergaard, AC Hydraulic A/S, telefon.: +45 87 27 64 02

Medlemsnyhed

Indrykket af
AC Hydraulic A/S

Fanøvej 6
8800 Viborg
Danmark
AC Hydraulic A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078