23948sdkhjf

150.000 kroner – hvor meget sportsvogn kan du egentlig få?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Hvor langt væk er drømmen om en sportsvogn egentlig? Vi finder otte bud til under 150.000 kroner.

Indrøm det – drømmen om de åbne landeveje og nøglerne til en fed sportsvogn lever stadig i bedste velgående, men de færreste af os har pengene til en ny Porsche. Så her på redaktionen har vi taget på os at finde otte fede sportsvogne, der sætter dig og køreglæden i højsædet for under 150.000 kroner.
Firehjulstræk er for Land Rovere, forhjulstræk er for hjemmehjælpere, og baghjulstræk – det er for sportsvogne. Sådan sagde en kollega engang, men han sagde så meget, så i dag har vi samlet otte fede biler, vi definerer som sportsvogne. Det vil sige, at de kun har to døre (eller ingen) og allerhelst baghjulstræk og manuelt gear. Missionen er nemlig ikke at finde den hurtigste bil eller den med flest hestekræfter, men den sjoveste – og uden at bilen må koste mere end 150.000 kroner. Så vi starter selvfølgelig i Italien.

Alfa Romeo GTV 3,0 V6 24V
Alfa Romeos stilede GTV vækker stadig lige meget opsigt i dag, som den gjorde i 1994, da den blev introduceret. Formen minder næsten om et øksehoved, der kiler sig gennem luften, og netop denne bil er udstyret med ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.093