23948sdkhjf

Fiat 500e - kan en bagdør være 15.000 kroner værd?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Den lille charmetrold Fiat 500e er en fremragende elbil, som også kan fås i en speciel model, 3+1, med en enkelt selvmordsdør i højre side, så det er lettere at komme til bagsædet. Er det overhovedet en gimmick, som er værd at betale for?

Giver det mening at bruge 15.000 kroner ekstra på én enkelt bagdør til den i forvejen dyre elektriske Fiat 500e? Vi tester bagsædepladsen og adgangsforhold i den charmerende italiener med hjælp fra to syvårige bagsæde-eksperter.
I Danmark er biler dyre, og derfor holder vi af at bruge den ene bil, vi har råd til – om det er ferieturen sydpå, en haveaffaldstur på genbrugspladsen eller den daglige pendlen, så skal bilen den ondelyneme kunne klare alt, vi kaster efter den.

Det er ikke altid udlandet deler denne opfattelse, og derfor er bagsæder og bagagerumsplads i de små, billige biler ofte til grin. Men det er som italienere har lyttet, for nu kan du få Fiat 500e, elbilsversionen af 500, i forskellige versioner alt efter lyst, penge og behov.

Fx en særlig passende specialversion med en lille bagdør, der åbner modsat vej end fordøren, så adgangen for de små til det lille bagsæde bliver nemmere.

Det koster en dør
Startprisen er 190.000 kroner for grundversionen Action med 95 heste og en opgivet rækkevidde på...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.094