23948sdkhjf

Spar ressourcer med en alt-i-én vogn til godstransport

| Medlemsnyhed | Indrykket af KS Gruppen A/S

Den multifunktionelle løftebordsvogn kombinerer flere funktioner i én, og er den perfekte alt-i-én løsning til dig der transporterer tunge ting. Løftebordsvognen både løfter, laster i bil og transporterer dit gods, helt uden at du får sved på panden.

Med dette løftebord kan én mand klare to mands job, og det er dermed en ressource- og tidsbesparende investering, der gør dig og dine medarbejdere mere effektive og fleksible.

Prisvindende og innovativt design

Det unikke ved denne el hydrauliske løftebordsvogn er, at du ene mand kan laste vognen, få den ind og ud af en varevogn og transportere godset sikkert, helt uden at lave tunge løft og udsætte dig selv for unødige belastninger. Løftebordsvognens unikke design består af en bundramme der sikrer stabilitet ved løft, en sakselift der løfter op til 1,07 meter og en bordplade med teleskopudtræk, der bl.a. gør det muligt at skubbe vognen ind og ud af en varevogn/bil.

Vognen er udstyret med airline tracks på siderne, hvorpå ekstraudstyr som f.eks. rampe, surringsremme og lastnet kan monteres.

Det tager kun 45 sek.

Med den multifunktionelle løftebordsvogn tager det kun én mand 45 sek. at af- eller pålæsse varevognen med varer eller udstyr. Vognen løfter op til 250 kg og kan løfte 80 cm uden ekstraudstyr.

På én opladning kan det mobile løftebord køre en hel dag, dvs. ca. 25 løft/sænk med max. belastning på 250 kg eller klare 15 komplette arbejdsgange med fuld belastning, dvs 15 af- og pålæsninger af bil. For at sikre dig, at du ikke pludselig løber tør for batteri, kan du tilkøbe et ekstra batteri, som kan skiftes på få sekunder, samt en 12V lader til bilen.

Se den innovative løftebordsvogn i aktion og bliv inspireret til hvilke opgaver den kan løse for dig.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
KS Gruppen A/S

Troensevej 20
9220 Aalborg Ø
Danmark
KS Gruppen A/S

Billeder & videoer

Med Xetto løftebordsvogn kan en person selv laste varevognen.

Send til en kollega

0.093