23948sdkhjf

Ustoppelig – her er seks fede firehjulstrækkere

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Vi har samlet seks ægte offroadere, du kan købe for under 100.000 kroner.

Er du bange for hvid vinter, eller monsunregn der forvandler indkørselen til en umulig forhindring, så skal du have en ægte firehjulstrækker. Vi har fundet seks biler, som kun kan stoppes af én ting – stigende ejerafgifter.
De fleste danskere kunne for første gang i mange år fejre en hvid jul. Vi har allerede fået at vide, at takket være global opvarmning, vil der blive længere mellem den slags end snaps til en julefrokost hos Indre Mission. Men skal vi tro meteorologerne, så bliver ekstrem vejr mere reglen end undtagelsen i fremtiden, så hvorfor ikke forberede sig på sne i juni og monsunregn i december. Uanset hvad går man aldrig galt i byen med en firehjulstrækker. Altså ikke sådan en indkøbsvogn, som din nabo stolt viser frem, men en rigtig firehjulstrækker med reduktionsgearkasse, som hverken er bange for kantsten eller markvej.

Vi har fundet seks fede firehjulstrækkere, som alle har ægte firehjulstræk med et centerdifferentiale og lavgear. De stikker i mange retninger, men fælles er, at de ikke koster mere end 100.000 kroner, men du finder både person- og varebiler, nogle skal købes med CVR-nummer, så forhandleren undgår ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.078