23948sdkhjf

Den billige Polestar 2 du ikke skal vælge

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Polestar 2 er en lettere forhøjet elbil, der med en lokkende pris på under 400.000 byder på firehjulstræk og 408 hestekræfter. Eller du kan vælge billigmodellen med forhjulstræk, færre heste og flere kilowatt i tanken, som vi tester her.

Kinesiske elbiler vælter jo snart ind over landet og er du lidt skeptisk kan du tygge det i dig igen, for en af dem er Polestar 2, ejet af kinesiske Geely, der også ejer dets tidligere modermærke Volvo, hvis tunede versioner i sin tid adlød navnet Polestar. I dag er Polestar et selvstændigt mærke, som kun laver elbiler. 

Polestar 2 glimrer ved at være en designmæssigt skarpt skåret vogn, der føles solid, men i kabinen falder man straks over en pudsighed. En kæmpe midterkonsol. 
Det er atypisk for elbiler, der altid er bygget med et stort fladt batteri i bunden og har motoren placeret mellem de hjul, den driver. Typisk er kabinen i elbiler derfor også ofte med fladt gulv og en minimal midterkonsol.

Den ret høje og ret brede midterkonsol i Polestar 2 er et levn fra dinosaurusbiler, hvor dens formål typisk er at skjule gearkassen og måske en kardanaksel til baghjulene. I Polestar lader det til, at dens vigtigste formål blot er at holde gearknoppen, som i øvrigt heller ikke er nødvendig i en elbil - mange elbiler har blot ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.109