23948sdkhjf

Den ultimative julegave – ikonisk Ferrari i lommeformat

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Nu kan du give din bilinteresserede søn eller datter den ultimative julegave - en skrumpet udgave af den fantastiske Ferrari Testa Rossa komplet med 16 hestes elmotor, og en pris, der får dig til at falde ned af stolen.

Når Ferrari har godkendt en elektrisk legetøjsbil til junior, så kan man forvente, detaljerne er perfekte ned i mindste detalje. Sådan er det også med The Little Car Companies skrumpede version af Ferrari Testa Rossa. Men prisen snakker vi ikke om.
The Little Car Company bygger nogle helt ekstraordinære legebiler. De er faktisk så smukke og velbyggede, at du risikerer at træde nogen over tæerne, hvis du kalder dem legebiler. Men det er altså skrumpede kopier af ikoniske bilmodeller som Bugatti Type 35 og Aston Martin DB5, og nu har The Little Car Company kastet sig ud i deres hidtil mest omfattende projekt til dato – Ferrari Testa Rossa J.

For dem, som ikke kender Ferrari Testa Rossa, er det en af Ferraris mange ikoniske modeller. Bilen var udelukkende bygget som racerbil, en meget succesfuld racerbil. Den vandt verdensmesterskaberne i 1958, 1960 og 1961. Der blev kun bygget 33 eksemplarer i alt, og 19 gik til kunder, som havde private teams. Alle disse biler havde det unikke design med næsten fritlagte skærme – ideen var, at der med det design kunne komme mere køling til tromlebremserne, som ellers havde en tendens til at miste bremseeffekt, når de blev varme. Problemet var, at designet var ustabilt ved høj fart sammenlignet med konkurrenter som Jaguar D-Type, og skivebremser var allerede introduceret og i brug blandt flere konkurrenter.

Høj sikkerhed
Til forskel fra originalen har den nye udgave ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.078