23948sdkhjf

Det kræver en indsats, at holde tyvene ude.

| Medlemsnyhed | Indrykket af AutoLock

Du skal gøre en aktiv indsats for at holde tyvene ude af din varebil. Det er desværre virkeligheden. Det kan næsten lyde som et opråb, men det er faktisk bare en konstatering.

I dag kan professionelle indbrudstyve få adgang til din varebils indhold på under 1 minut. Det er helt uden at larme.

 

Vi ved om nogen, hvor træls det er at have indbrud i ens varebil. Vi hører om det hver eneste dag. Værktøj forsvinder. Maskiner forsvinder. Varebiler, som holder stille. Det er bare ikke særlig god forretning.

Hos AutoLock mener vi, at du ikke kun skal forsikre dine værdier; du skal også sikre dem. Vi ser ikke sikring af varebiler som en erstatning for forsikringen. Tværtimod. For os er det vigtigt, at vi spiller bold: at vi spiller hinanden gode.

 

Vi har mange års erfaring med sikring af varebiler. Vi ved godt, at vi ikke erstatter din forsikring. Det er ej heller målet. Men vi hjælper dig med at sove bedre om natten og holde din forretning kørende.

Vi kommer til dig, så du ikke behøver at komme til os. Vi tilbyder on-site montering i hele landet, det sydlige Sverige og det nordlige Tyskland.

 

Hvis du ønsker at holde tyvene ude og lægge bekymringerne på hylden, kan du med fordel vælge at sikre dine værdier med en L4V-løsning, også kaldet Locks 4 Vans. Vi anbefaler T-serien, som er blandt de bedste løsninger for håndværkere og andre med varebiler.

 

Tag din sikkerhed til et nyt niveau i dag

Læs mere om vores løsninger på AutoLock.dk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AutoLock

Landsdækkende udekørende service
5462 Morud
Danmark
AutoLock

Send til en kollega

0.109