23948sdkhjf

Otte fede stationcars, der sparker røv

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

På Biltorvet er vi trætte af SUV'er, så vi mindes alle de fantastiske stationcars, der er blevet lavet. Så vi har samlet otte fede familiebiler, der kan give det meste baghjul.

Vi hylder stationcars og har fundet otte legendariske familiebiler, der kan sætte de fleste sportsvogne til vægs – og stadig have plads til alle julegaverne.
Først kom MPV’en, så SUV’en og nu crossoveren. Det er alle biltyper, der har fået os til at glemme, at den perfekte familiebil har holdt lige foran snuden af os altid – stationcaren. Her på Biltorvet er der visse fraktioner på redaktionen, der mener, at den ultimative familiebil ikke får den hyldest, den fortjener. Så derfor har vi fundet otte forskellige stationcars, som selvfølgelig har plads til familien og dens oppakning – og som kan sætte de fleste sportsvogne til vægs.

 Alfa Romeo 156 GTA Sportswagon 2005
GTA er en betegnelse, der kommer med meget historie, når den sidder på en Alfa Romeo, og det gælder også for 156’eren. GTA, eller Gran Turismo Alleggerita, var ensbetydende med håndbygget i under 2.000 eksemplar, og den helt særlige Bussone V6-motor opkaldt efter ingeniøren Giuseppe Busso. I GTA er den på hele ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11