23948sdkhjf

WAECO A/C-rens forebygger virusspredning i køretøjer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dometic Denmark A/S

Laboratorietest fra et uafhængigt institut viser, at WAECO A/C-rensen AirCon Refresh dræber virus og kan forebygge virus- og bakteriespredning i køretøjer.

Renlighed og hygiejne er vigtig under en pandemi, og det gælder selvfølgelig også i biler. Det er nemt nok at tørre rat, håndtag og knapper af med almindelige desinfektionsmidler, men når det gælder rens af klimaanlægget, skal der mere til.

Virus, bakterier og andre mikroorganismer har perfekte forhold i klimaanlægget: Mørke og den helt rette temperatur. Hvis mikroorganismerne kommer ind i kabinen via ventilationskanalerne, kan de være årsag til alvorlige sundhedsrisici som allergi og infektioner.

Populært rensemiddel testet
WAECO AirCon Refresh klimaanlægsrens har i årevis været et populært produkt i WAECOs sortiment til klimaværksteder. Det fjerner effektivt skimmel, bakterier og andre skadelige mikroorganismer fra fordamper, luftkanaler og kondensafløb, og nu har laboratorietest altså vist, at det også beskytter mod blandt andet coronavirus.

WAECO AirCon Refresh blev testet mod såkaldte “indhyllede vira”, som er den viruskategori, coronavirus tilhører. Produktet bestod testen, og vi har derfor lov at sige, at AirCon Refresh er “aktiv mod alle indhyllede vira ifølge EN 14476:2013+A2:2019”.

Det rette værktøj
Ud over et effektivt og godkendt rensemiddel skal der også bruges “værktøj” til at påføre det med. Ultralydsforstøveren WAECO Refresh-o-Mat HD fordeler hurtigt rensemidlet, så de skadelige mikroorganismer forsvinder fra klimaanlægget.

WAECO AirCon Refresh klimaanlægsrens fås i 1-liter flasker og i praktiske 100 ml portionsflasker, som har præcis den rette mængde til én personbil. Læs mere om klimaanlægsrens og desinfektion på waeco.com.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dometic Denmark A/S

Nordensvej 15
7000 Fredericia
Danmark
Dometic Denmark A/S

Send til en kollega

0.094