23948sdkhjf

1.000.000 kr. direkte i lommerne på de danske værksteder.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Pris-Partner ApS

Igennem de første måneder af Pris-Partners eksistens, har virksomheden påvist dokumenterede prisbesparelser svarende til mere end 1.000.000 kr. til danske værksteder.

Pris-Partners service er 100% anonym, og ingen værksteder der bruger servicen bliver nævnt ved navn nogen steder, dette betyder at man som værksted fuldstændigt anonymt kan få et overblik over om man har en god nok aftale med sin leverandør, eller om man vil have en gevinst ved f.eks. helt at skifte grossist.

De værksteder der allerede har brugt servicen, bevidner at der er tale om markante prisforskelle, og at det at man som værksted har en god aftale på en varegruppe, langt fra gør det sikkert at man har det på andre.

Det Pris-Partner erfarer, er at der hvor et værksted f.eks. har en god prissætning på eks. Bremsedele, der vil værkstedet have en uforholdsmæssig høj prissætning på andre grupper.

Ifølge Pris-Partner, lader det til at denne model er meget brugt hos grossisterne, og at man på denne måde ”kompenserer” for den lave prissætning på nogle varegrupper ved at skrue priserne op på andre.

Dette gør at man som grossist kan opretholde sin margin, selvom man er nødsaget til at markeds regulere nogle varegrupper.  

Pris-Partner har ligeledes gjort det nemmere for værkstederne ved at tilbyde det de beskriver som ”Pris-sikring på abonnement” hvilket betyder at man for et lille månedligt beløb, kan være sikker på at ens priser altid er de bedste i markedet.

Hvis man som værksted stadig er i tvivl, er man fra Pris-Partners side villig til at lade det komme an på en prøve, Pris-Partner tilbyder nemlig netop nu et gratis pristjek, på udvalgte varenumre, så man som værksted kan få syn for sagen om der er noget at hente ved at vælge et abonnement hos Pris-Partner.

På denne måde kan værkstedet selv danne sig et billede af om produktet er noget for dem - se mere på pris-partner.dk 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Pris-Partner ApS

Trettenstykkerne 10
4700 Næstved
Danmark
Pris-Partner ApS

Send til en kollega

0.078