23948sdkhjf

Fuldfed luksus – så meget får du for 50.000 kroner

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Når den er god nok til en minister, så er den nok også god nok til dig. Marianne Jelved kørte i hvert fald Volvo S80 T6, da hun var Økonomiminister, men dette eksemplar kan du til gengæld købe for mindre end en ministerpension.

Vi har fundet fem fede luksusbiler med plads og luksus nok til at tilfredsstille selv de mest kræsne svigermødre – og så er de alle til at betale.
Hvor meget luksus kan du egentlig få for 50.000 kroner? Det har vi sat os for at undersøge her, hvor vi finder fem forskellige luksusbiler, som alle er til at erhverve for samme pris som en nyere, brugt mikrobil. Det betyder også, at du hverken skal være bange for høje ejerafgifter, endnu højere kilometertal eller et afhentningstilbud til CVR-nummer.

En Audi A6 plejer at være et stensikkert tegn på, at det går dig godt, men her har vi altså fundet en model, som koster bare 49.900 kroner, så du nemt kan foregive, at du vader i succes, selvom bankkontoen er suget tør. Hemmeligheden er, at bilen er fra 2007 og har kørt 269.000 kilometer. Til gengæld ligner en generation A6 alle de andre, så man tænker ikke umiddelbart, at bilen her er næsten 15 år gammel.

Du får altså masser af plads på bagsædet, formidable langturs-evner, to zoners klimaanlæg, navigation og 177 hestekræfter fra en vellydende V6’er – tag dén, mikrobil!

Lige i dette tilfælde, er det til din fordel, at ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.125