23948sdkhjf

Partikelfilter til Toyota HiAce

| Medlemsnyhed | Indrykket af Purefi A/S

Purefi har fået godkendt et partikelfilter til Toyota HiAce. Partikelfilteret er godkendt af Færdselsstyrelsen og det er nu derfor muligt at køre i de danske Euro 6 miljøzoner med dette filtersystem fra Purefi.

Efterspørgslen på partikelfiltre specielt til Toyota har virkelig været stort. Dette skyldes primært at Toyota aldrig kom med en filterløsning til de ældre HiAce modeller og efter mange opfordringer fra Toyota ejer valgte vi derfor at fremstille partikelfiltre til flere Totyota modeller. Vores opfattelse er den at Toyota ejerne meget gerne vil beholde og køre videre i deres driftssikre varebiler, men var nærmest tvunget til at sælge dem da de ikke længere kunne køre i miljøzonerne uden et godkendt partikelfilter.  

Derfor valgte vi hos Purefi at udvikle flere godkendte løsninger til flere Toyota modeller og det har virkelig været en succes for os. Vi har allerede leveret mange partikelfiltre nu, og til næste miljøzone som træder i kraft pr. 01.07.2022 for varebiler er der endnu  flere som kan få forlænget levetiden på deres Toyota'er. Vi har partikelfiltre til både den "gamle" og den "nye" model op til 2012/2013, samt til Land Cruiser 3.0 samt 4,2 liters versioner og til  flere andre modeller også. 

Partikelfilteret er konstrueret således at det er lige til at montere, alt er udført i rusfrit stål og pasformen er perfekt.  Hele det eksisterende forrør udskiftes, og der er både katalysator og partikelfilter i Purefi's system. Dertil følger der en elektronisk overvågning af filtersystemet, samt et automatisk doseringsanlæg til tilsætning af et additiv i brændstoffet. Sidstnævnte er nødvendigt idet de gamle motorer forurener meget og der er derfor behov for lidt hjælp til regenereringen af partikelfilteret.  

Ring og høre nærmere hvis du mangler partikelfilter til din Toyota.

Purefi, tlf. 4495 9699 , eller besøg vores hjemmeside www.purefi.dk .

 

 

 

  

Medlemsnyhed

Indrykket af
Purefi A/S

Rugmarken 37
3520 Farum
Danmark
Purefi A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094