23948sdkhjf

Ny VW Amarok er på vej – her er hvad vi ved

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Det er begrænset, hvad vi endnu ved om Volkswagen Amarok, men da den teknisk er identisk med Ford Ranger, kan vi her løfte noget af sløret for de to nye modeller, som begge lander i 2023 med V6-power og ny tech.

Ford og Volkswagen slår pjalterne sammen, når den nye Ranger og Amarok lander i 2023. Og hvis du kører regelmæssigt med gravemaskine og tunng trailer, kan du godt glæde dig - der er masser af tech og V6-power.
Ok – forestil dig det her. Du holder i et lyskryds i din nye Ford Ranger. 3,5 tons Ifor Williams-trailer og Kubota-minigraver på krogen, radioen dunker dansetung bas ud fra The Voice, og du har lige åbnet dagens anden Monster Energy. Pludselig ramler morgenen, for op på siden ruller din ærkefjende – den anden lokale entreprenør, i sin nye Volkswagen Amarok. Han har samme trailer og minigraver, men det løber dig koldt ned ad ryggen, for han har seks propper ude foran, og du har kun fem!

Volkswagen har ejet pickup-markedet lige, når det kom til mest power, for deres diesel-V6’er leverede en flod af moment. Men det er slut nu. Det samme gælder for den vellydende, men tørstige femcylindrede motor fra Ford Ranger, som allerede for år siden blev erstattet af en sølle 2-liters biturbo-motor.

Nu skal vi i stedet til at vænne os til, at Ford Ranger og Volkswagen Amarok teknisk bliver identiske. Volkswagen har udliciteret opgaven til Ford, så nu skal begge modeller produceres på Fords fabrik i Silverton i Sydafrika. Tyske ingeniører har dog været med i projektet siden 2017, men ellers er bilen hovedsageligt udviklet i Australien.

Større, bredere, bedre
Volkswagen har en endnu ikke meldt meget ud, så vi må gætte lidt på baggrund af det, vi allerede ved om den nye Ranger. Teknisk betragtet er der ikke tale om ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.078