23948sdkhjf

Så billig at hele familien kan få julegave – her er priserne

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Dacia Jogger er den sammenbragte families nye helt. Priser er små, og for bare 5.000 ekstra kan man få syv sæder.

Nu er de danske priser på Dacia Jogger klar. Du kan få den rummelige familiebil for under 180.000 kroner, og hvis du har rigtig mange børn, kan du få den syvpersoners version for bare 5.000 kroner ekstra.
Med en rumænsk Dacia, skal du ikke forvente luksus og forkælelse, men du kan godt forvente en lav kvadratmeter-pris. Nu er Dacia nemlig klar med de danske priser. Priserne begynder ved 179.990 kroner for en fempersoners version med 110 hestes benzinmotor. Men endnu mere interessant er det, at man for 184.990 kroner får en ægte syv sæders familiebil. Så burde der være plads til hele den sammenbragte bil, og stadig være råd til julegaverne også.

Billigste version hedder Essential, og har som standard LED for- og baglygter, Media Control system og naturligvis en sikkerhedspakke bestående af blandt andet seks airbags og Emergency Break
Assist.

Ønsker man mere udstyr hedder næste version Comfort, der koster 15.000 kroner mere. Det vil sige en startpris på 194.990 kroner. For de ekstra 15.000 kroner får man aircondition, elspejle, cruise control, parkeringssensorer og otte tommers touchskærm som standard.

Højeste udstyrsversion hedder Extreme – der er at sidestille med den nuværende Stepway. Det vil sige ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.094