23948sdkhjf

Ny opdateret AquaNife vandpoleringskabine, Neptun!

| Medlemsnyhed | Indrykket af AquaNife ApS

Ny stor AquaNife vandpoleringskabine, der har en masse nye spændende features.

Julen kommer tidligt i år, for i kan nemlig allerede nu begynde og glæde jer til de næste par uger, da vi hos AquaNife løbende vil præsentere nye og opdaterede kabine-modeller, der er helt og delvist automatiserede vandpoleringskabiner
Den første kabine vi vil fortælle lidt mere om er en ny Aquanife Neptun Prof vandpoleringskabine, der har en masse spændende nye features, og den lander allerede næste uge! Det er en stor rummelig kabine, der måler 1,5 meter i bredden og har hele 2 arbejdsstationer! Kabinen kan derfor rumme store emner til vandpolering, og det smarte ved denne nye model er, at den har et skinnesystem med drejesokkel, der gør det muligt at flytte tunge emner ind og ud af kabinen.
En anden kæmpe fordel ved denne nye model er, at kabinen har en pneumatisk opadgående dør, så man ikke skal beregne plads rundt om kabinen døråbning.
Så arbejder i med store industrielle emner, og ønsker at gøre hverdagen nemmere for jer selv? Så er den nye Neptun kabinen for jer! Som altid foregår alt helt støvfrit og miljøvenligt
Kontakt os gerne på + 45 40 34 13 25, hvis i ønsker at høre mere om den nye kabine eller ønsker besøg af demobussen til demonstration af kabiner.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AquaNife ApS

Peder Wessels vej 21
5220 Odense SØ
Danmark
AquaNife ApS

Send til en kollega

0.095