23948sdkhjf

BMW præsenterer vanvittig SUV – den kraftigste M-bil

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

BMW og M-afdelingen har netop præsenteret den første M-specifikke model siden BMW M1 - denne gang er det ikke en centermotor-sportsvogn, men en luksuriøs SUV med 750 hk, takket være V8'er og elmotor.

BMW har ikke helt de gamle dyder. Nu præsenterer de XM Concept – en hidsig hybrid med 750 hestekræfter, som skal fejre M-afdelingens 50-års fødselsdag.
BMW har løftet sløret for en ny, og ganske vild model. XM Concept er en smagsprøve på den nye model, som udelukkende vil blive solgt som M-model. Den introduceres nemlig i anledning af 50-året for introduktionen af BMW’s første og eneste dedikerede M-Model, M1.

XM bliver altså også en dedikeret M-model, og det kræver noget af et kraftværk. XM bliver første M-model, som blander strøm og benzin, så du får en benzin-slubrende V8’er i kombination med en elmotor, som til sammen leverer 750 hestekræfter og 1.000 Nm. Samtidig skulle den store SUV være i stand til at køre op til 80 kilometer på strøm.

Brud med traditionerne
Det er måske sigende, at BMW hverken oplyser, hvor hurtigt XM runder 100 km/t, eller hvilke besværgelser de har brugt for at kunne få den store bil til at køre hurtigst rundt om hjørner. I stedet ...

Læs mere på Biltorvet her.


Kommentarer

Jesper Holm
Slutter det ikke snart med de overmotoriserede grimme biler?

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.094