23948sdkhjf

Den smukke søster – Volvo C40

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Volvo har lanceret en ny model - eller sådan. For faktisk er det bare en XC40, der har været til frisøren og er endt med en coupé-formet permanent. Det virker, men spørgsmålet er, om det er den Volvo, du skal vælge? Få svaret her.

Volvo lancerer en ny model kaldet C40. Teknisk er den identisk med XC40, men leveres kun som elbil og med mindre plads på bagsædet. Det store spørgsmål er, om du skal vælge C40 for den flotte bagende, eller om du skal tage den mere rummelige søster – du finder svaret her.
Det er ikke hver dag, Volvo lancerer en ny model – og det bliver så heller ikke i dag. For C40 er officielt sin egen selvstændige model, men teknisk er det en XC40 med en faldende taglinje. Største forskel er faktisk, at du kun kan få C40 som elbil.

Her tester vi C40 Recharge Twin med to potente elmotorer, firehjulstræk og 408 hestekræfter. Senere kommer også en variant med forhjulstræk og 231 hestekræfter, men vi starter altså med den hurtige af de to. Og den er saftsuseme hurtig. 100 km/t ekspederes på 4,7 sekunder, og det er nok til at chokbehandle din nakke, når du stamper den slanke pedal i gulvtæppet. Mest af alt giver de ekstra kræfter et overskud og en ro i hverdagskørslen, når du skal overhale på en landevej, flette ind eller fange en åbning i trafikken.

Undervognen er meget velfungerende, og er først og fremmest mere komfortabelt sat op end en konkurrent som Tesla Model 3. Fjedringen er milevidt bedre, så du ikke skal belemres af hver eneste vejstribe eller kloakdæksel. Men det, der gør den særligt god, er, at undervognen er komfortabel, uden at den mister sine dynamiske evner. Bevares det er på ingen måde ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.094