23948sdkhjf

Slagkraftigt værktøj til de danske værksteder.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Pris-Partner ApS

Pris-Partner lancerer nu et helt nyt tiltag til den danske autobranche, som der via gennemgang af værkstedets prissætning skal sikre de danske værksteder de absolut bedst mulige indkøbsaftaler i markedet.

”igennem vores konceptudviklingsfase har vi konkluderet at der klart er brug for et værktøj der kan hjælpe de danske værksteder med at optimere deres prissætning fra deres leverandører, allerede nu kan vi se at der for mange værksteder er to cifrede procent beløb at hente på indtjeningen på reservedele”

Udtaler CEO for Pris partner Martin Jensen

 Produktet går i alt sin enkelthed ind og kontrollerer værkstedets netto priser, og sammenligner disse priser med hvad andre værksteder giver for det samme varenummer, dette giver et meget klart billede af om der er procenter at hente ved forhandling.

Pris-Partners produkt er det første af sin slags, og det forventes at det inden for kort tid vil optimere de danske værksteders købsaftaler væsentligt.

Idegrundlaget er er simpelt, og det bygger i sin enkelthed på at man som værksted få mulighed for at kontrollere sin prissætning op imod laveste markedspris på et bredt udsnit af varenumre.

Dette udmunder i en rapport, hvor værkstedet direkte kan se hvor mange procent der er at hente hos deres leverandør, fordelt på de forskellige varegrupper.

”for os har det været vigtigt at skabe et produkt der giver værdi til værkstedet, og med Martins og min lange erfaring fra autobranchen, har det ligget lige til højrebenet at udvikle et produkt, der rammer præcis der hvor der er noget at hente for de danske værksteder”

Siger Seniorkonsulent Henrik Pedersen

 Det er selvfølgelig de samme varenumre der bliver holdt op mod hinanden, så indekset bliver korrekt, sammenligningen vil aldrig blive på en mærke reservedel mod en Kina del, man sammenligner æbler med æbler og pærer med pærer.

Fordelen ved denne fremgang er at man sikrer markedsoptimerede indkøbspriser på reservedele, og alt efter hvilken af de 3 pristjek man vælger fra Pris-Partner, kan man danne sig alt fra et øjebliksbillede af sin prissætning, til et setup, der sikrer markedsoptimerede indkøbspriser 12 md frem.

”Alt i alt tilsigter vi at skabe de bedst mulige vilkår for de danske værksteder, samtidig med at vi optimerer den samlede bilbranche, der er ingen tvivl om at der vil være noget at hente for 99% af de danske værksteder,

Og som bekendt er der jo kun et værksted der kan have landets bedste priser, og derved vil alle andre værksteder have noget at hente.

Spørgsmålet man skal stille sig selv som værksted er om man kan være 100% sikker på at man har landets bedste priser allerede”

Siger CEO Martin Jensen

 Der tilbydes som tidligere nævnt 3 forskellige pakker, som indeholder forskellige grader af værkstedsoptimering.

  • Pristjek 1, er et stillbillede af ens prissætning, og udmunder i en rapport, der giver værkstedet et klart billede af hvad der kan hentes i yderligere rabat på forskellige varegrupper.
  • Pristjek 2 derimod, tilbyder samme rapport som Pristjek 1, dog med den store forskel at man her modtager en rapport hver måned i 12 md frem på hele 3 grossister, som således sikrer at eventuelle løbende prisstigninger bliver fanget, og at man således er sikret de bedste indkøbspriser 12 md frem.
  • Pristjek 3 indeholder begge de ovenstående, men giver samtidig værkstedet en analyse af om der kunne være gevinst ved at skifte grossist/leverandør helt.

Alle analyser er baseret på værkstedets egen prissætning hos de enkelte grossister, og tager derfor højde for værkstedets unikke købssammensætning.

”det er vigtigt for os at understrege at vi er en uvildig service, som ikke umiddelbart tager stilling til hvor værkstedet handler sine reservedele, vi sikrer blot at værkstedet altid har den bedst mulige aftale hos den grossist/leverandør de ønsker”

Udtaler Senior konsulent Henrik Pedersen

 Pris-Partner forventer at mere end 200 værksteder vil have brugt denne service indenfor de første måneder af produktets levetid.

Og Pris-Partner har samtidig så stor tillid til at de kan hjælpe værkstederne, at de refunderer beløbet hvis værkstedet ikke kan spare noget.

Ønsker du som værksted de bedste indkøbsaftaler, så er det muligt at rekvirere de forskellige Pristjek her: https://pris-partner.dk/

Medlemsnyhed

Indrykket af
Pris-Partner ApS

Trettenstykkerne 10
4700 Næstved
Danmark
Pris-Partner ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078