23948sdkhjf

Giver det økonomisk mening at sikre varevognen mod indbrud?

| Medlemsnyhed | Indrykket af AutoLock

Mange tror at det er uforholdsmæssig dyrt, at sikre varevognen mod indbrud. Men kan det i realiteten være en billigere tilgang end at lade forsikringen tage sig af et evt. indbrud. Hvad kan bedte svare sig?

Ingen tvivl om, at indbrud generelt er voldsomt irriterende, at komme ud til en varevogn der har haft indbrud, er ingen undtagelse. 

Men er det så en god ide at sikre køretøjerne, eller er det en dyr foranstaltning, der kun sjældent giver økonomisk mening?
Lad os kigge på de forskellige facetter der er i spil.

Et indbrud medfører en del bøvl, det ved fleste. For det første er det tidskonsumerende at få overblik over skadens omfang - både med værktøj, men også med de skader en bil ofte får i større eller mindre  grad.
Når man har fået et løst  overblik, skal forsikringen kontaktes, dokumenter skal udfyldes, kvitteringer evt. findes, sendes og alt hvad en forsikring nu skal bruge for at vurdere sagen. 

Når forsikringen har accepteret sagen, skal der hentes nyt værktøj til bilen. Men i tilfælde af, at bilen er så beskadiget af indbruddet, at bilen må på værksted, skal dette også arrangeres.

Konklusionen er, at sker et indbrud, har man ikke kun nedetid på grund af det manlgende værktøj,  men man er potentielt ramt af nedetid pga. forsikringsselskabets behandlingstid, reparation på væksted-  for ikke at nævne betaling af selvrisiko. Endvidere kan forsikringsselskabet løfte pegefingeren, og kræve at der kommer sikring på efterfølgende - og så er der pludselig tale om udgifter til BÅDE sikring og generhvervelse af væktøj og reparation af bil. Den situation er sur!

Når regnsabet skal gøres op, er det i det fleste tilfælde den klart bedste økonomiske løsning, at agere præventivt og sikre værdierne i tide. En skalsikringsløsning kan fås fra under 2900,-  (eks moms). Det er naturligvis også penge, og der også løsninger der mere komplekse og omfattende, men alt i alt, behøver det ikke være dyrt at sikre varebilen. Givetvis, vil en sikring alt i alt være billigere end at håndtere et indbrud. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AutoLock

Landsdækkende udekørende service
5462 Morud
Danmark
AutoLock

Send til en kollega

0.078