23948sdkhjf

Dieseldansen - brugttest af BMW X3

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

BMW X3 er en solid SUV, som overrasker positivt i vores brugttest - det samme gør den 6-cylindrede dieselmotor, som er perfekt til modellen.

BMW X3 er et solidt bekendtskab – både at køre, se på, og som brugtkøb. Vi tester et eksemplar med 265 diesel-heste og bliver mindet om, hvorfor netop dieselmotoren stadig er berettiget i store SUV’er.
Hvorfor er det egentlig, dieselbilerne har fået sådan et dårligt ry. Jaja, fair nok vi skal alle sammen til at køre elbiler, men indtil da, hvad er der så galt med at køre diesel? Det er den tanke, som rammer mig, første gang jeg begraver speederen i testbilen – en sort BMW X3. Bilen er lånt hos Carplace i Hillerød, den er fra 2018, har kørt 68.000 kilometer og koster 699.900 kroner. Modelbetegnelsen xDrive30d afslører, at vi her har fat i en sekscylindret 3-liters dieselmotor med 265 hestekræfter og 620 Nm, og jeg skal love for, at de alle er hjemme, da lyskrydset skifter fra rødt til grønt. Samtlige andre biler bliver forvandlet til små prikker i mit bakspejl, for skubbet fra dieslen er næsten, som vi kender det fra kraftfulde elbiler – 100 km/t rundes på bare ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.094