23948sdkhjf

Besøg Oldtimer på Herning-messe

| Medlemsnyhed | Indrykket af Oldtimer A/S

Besøg Oldtimers Stand til Loppe- og stumpemarked i Herning d. 20 november 2021 til en god snak om biler!

Om lidt står vi klar på endnu en messe til en god snak om biler! Vi nyder at være på messe og komme ud og snakke med en masse mennesker der er lige så passionerede som os. En af de ting vi oplever når vi er på messer, er at mange ikke har tænkt over, at de biler de forbinder med deres ungdom, faktisk er gået hen og blevet veteranbiler og nogle kan ligefrem kaldes klassiske. 

Der er selvfølgelig de helt gamle, flotte biler som en VW Bobbel eller en Ford Y, som mange kender. Men faktisk hører biler som en Opel Kadett, VW Golf, Ford Sierra og Fiat 127 efterhånden også til blandt de fine, ældre biler. For nogle personer er disse biler glemt, for andre bliver de forbundet med ungdommen, og for sådan nogle som os er de en vigtig del af bilernes historie. Derfor har vi naturligvis også fokus på disse biler, i vores arbejde med at finde ruder til oldtimere og klassiske biler. Disse modeller er derfor naturligvis iblandt de mere end 1500 modeller, som vi ar ruder til på vores lager i Viborg. 

Hvis du har lyst til en snak om disse biler og mange flere, så kig forbi Oldtimers stand på Loppe- og Stumpemarkedet i Herning d. 20. november 2021 - vi glæder os til en snak med dig!

Medlemsnyhed

Indrykket af
Oldtimer A/S

Fabrikvej 19
8800 Viborg
Danmark
Oldtimer A/S

Send til en kollega

0.062