23948sdkhjf

Kendt brancheprofil skifter til Pris-Partner.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Pris-Partner ApS

Det er med stor fornøjelse at vi kan afsløre at vi har ansat Henrik Pedersen som Senior Konsulent.

- Henrik Pedersen kommer fra en stilling som salgsdirektør hos Digital-Servicebook, og har været et kendt navn i autobranchen siden 2010

”Formålet med ansættelsen, er at sætte skub på udviklingen af Pris-Partners koncepter, henvendt til  bilbranchen,  og derfor har det været et logisk skridt at hente Henrik, både fordi han har et enormt kendskab til branchen, men også fordi vi tidligere som ledergruppe har skabt store resultater i autobranchen”

Udtaler CEO Martin Jensen

Pris-Partner er tænkt som et værktøj til branchen der vil skabe overskuelighed og fair indkøbspriser.

Det er er vigtigt at understrege at formålet med Pris-Partner er at optimerer værkstedernes priser, via et værktøj til at finde ud af om man som værksted ligger prismæssigt langt over, eller under markedspriser.

Pris-Partner sammenligner kun direkte sammenlignelige varer, og man bliver dermed ikke målt op imod billige Kina stumper, men kun reservedele af tilsvarende kvalitet.

”For mig er det perfekt at teame op med Martin igen, vi har før udviklet et IT-system til autobranchen, der vitterligt rykkede branchen, og derfor må det siges at den ”dynamiske duo” er sammen igen.

At bruge min erfaring, og knowhow, til at hjælpe Pris-Partner på vej til succes er en win/win, og har været logisk skridt i mine karriereplaner”

Siger Henrik Pedersen.

 Henrik Pedersen kan fremover kontaktes på hp@pris-partner.dk og 30 45 65 87

Medlemsnyhed

Indrykket af
Pris-Partner ApS

Trettenstykkerne 10
4700 Næstved
Danmark
Pris-Partner ApS

Send til en kollega

0.125