23948sdkhjf

Varebilerne lader stadig vente på sig

| Medlemsnyhed | Indrykket af AutoLock

Selvom der i lang tid har været store leveringsproblemer, ser det måske lidt lysere ud, men problemerne er der stadig.

I år fra 1. januar til 31. oktober, er der indregistret 26.305 nye varebiler. Det tal er ikke imponerende, men det er måske ikke slemt som man kunne frygte. Det så ellers ikke godt ud, da flere fabrikker lukkede helt ned  for produktionen i sommers.
Det er særligt den globale mangel på mikrochips, der har lammet bilindustrien og sat produktionen på pause flere steder. Chipsene bruges i alt fra gearsystemerne til speedometre og instrumentbræt og har medført et efterslæb på leveringen af nye køretøjer. 
I oktober måned er der indregistreret 2210 nye varebiler. Hvis tendensen holder er der altså stradig et stykke vej op til 2019-tal, hvor der på året blev solgt 33.095 stk. 
Den manglende levering vil formentlig fortsætte et pænt stykke ind i 2022. Så alt i alt er det lidt udikkert, hvorledes varevognsmarkedet ser ud over de næste 12 måneder. 

Om ikke andet, er det så vigtigt som altid, at sikre varevognen mod indbrud og forholde sig præventivt. For både nye og brugte varevogne gælder, at der findes forskellige stærke løsninger alt efter behov. Ofte er det lettere og hurtigere end  forventet at sikre sit køretøj- og det er ligeledes ofte, en rigtig god prioritering.  Se her for mere information og råd.Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AutoLock

Landsdækkende udekørende service
5462 Morud
Danmark
AutoLock

Send til en kollega

0.094