23948sdkhjf

Gørløse Autoimport åbnede nyt værksted med stil

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gørløse Autoimport ApS

Trods datoen 30. Oktober, skinnede solen fra en skyfri himmel i lørdags, da Gørløse Autoimport åbnede sit nybyggede 1800 kvm autoriserede Mercedes-Benz værksted.

Borgmester i Frederikssund, John Schmidt Andersen, klippede snoren, og åbnede op for den store åbningsreception som trak godt 800 mennesker til, i løbet af dagen. 

Virksomheden har tidligere ligget på spredte adresser i nabobyen Gørløse (deraf navnet Gørløse Autoimport), men har nu valgt at placere alle afdelinger (Værksted - Reservedele - Bilsalg) på Raasigvangen i Slangerup.

Som kirsebær på toppen,  pryder den velkendte Mercedes-Benz stjerne de nye bygninger, idet Gørløse Autoimport er blevet autoriseret Mercedes-Benz partner. 

Mercedes-Benz er som mange ved, verdens ældste bilmærke, og som et tilløbsstykke havde Gørløse Autoimport i dagens anledning udstillet en af de yderst sjældne "Benz patentwagen 1886", som er den første officielle bilmodel i verden. Navnet Patentwagen kommer sig af, at denne var grundlag for patent nummer 37435 fra d. 29. Januar 1886, som betragtes for at være automobilens 'fødselsattest'.

Med hele 28 stk. autolifte er Gørløse Autoimport nu klar til at hjælpe med at servicere de mange Mercedes-Benz ejere i Nordsjælland.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gørløse Autoimport ApS

Hovedvejen 9-11
3330 Gørløse
Danmark
Gørløse Autoimport ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.172