23948sdkhjf

A8 får facelift og millioner af spejle i forlygterne

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Audis ingeniører har tryllet med den faceliftede A8, som nu får i alt 2,6 millioner spejle i forlygterne, så de er i stand til at projektere budskaber direkte ud på asfalten.

Med en undervogn, som scanner vejen og kompensere for g-påvirkning i sving, vilde forlygter med 1,3 millioner spejl i hver lygte, er Audi A8 klar til endnu en omgang. I Danmark må du nøjes med S8 eller pluginen, som stiller med 462 heste.
I Audis modelprogram har A8 siden 1994, hvor den blev præsenteret som efterfølger til Audi V8, haft rollen som mærkets spydspids i segmentet for luksuslimousiner. Fjerde generation af luksuslimousinen, som Audi præsenterede i 2017, viste firmaets fremtidige designsprog. Men nu er det altså tid til at friske det op, så singleframe-grillen har fået en bredere udformning. Luftindtagene i frontens sider samt forlygterne har fået et nyt design, som samlet giver fronten en markant skarpere fremtoning.

Bagenden er domineret af brede kromelementer, mulighed for individualisering af baglyssignaturen med digitale OLED’er samt et gennemgående, segmenteret lysbånd. Diffusorindsatsen i stødfangeren har et nyt design med vandrette lameller. Audi S8 har, som det er typisk for Audi S-modeller, fire afgangsrør, der udgør en af dens karakteristiske sportslige designdetaljer.

På samme måde som videoprojektorer er de digitale Matrix-LED-forlygter udstyret med Digital Micromirror Device. Hver forlygte er udstyret med cirka ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.078