23948sdkhjf

Fra reservedels-ekspedient til produktkoordinator

| Medlemsnyhed | Indrykket af Triscan A/S

I denne artikel fortæller vi historien om Christian Lund Andersens vej ind i autobranchen og giver et indblik ind i hans dagligdag som produktkoordinator hos Triscan.

30-årige Christian Lund Andersen, der er født og opvokset i Grønbjerg i Vestjylland i Danmark, fik allerede som teenager et indblik i bilbranchen. Hans stedfar drev nemlig en bilhandel med tilhørende værksted og da muligheden opstod for at få en læreplads hos en lokal grossist, slog han til.

I 2014 afsluttede Christian sin læretid som reservedelsekspedient hos Auto-G Holstebro og færdiggjorde således sin uddannelse som Handelsassistent med speciale i autobranchen fra Mommark Business College. Som færdiguddannet fortsatte han sin ansættelse hos Auto-G Holstebro frem til 2016 – hvor han godt hjulpet på vej af sin kæreste - besluttede sig for at tiden var moden til at prøve noget nyt.  

”Min kæreste skulle flytte til Aarhus for at studere og det faldt tilfældigvis sammen med at Triscan søgte en katalogassistent. Gennem mine 4 år hos Auto-G Holstebro, havde jeg fået kendskab til og godt indtryk af Triscan. Jeg besluttede mig derfor for at sende en ansøgning afsted – og det gav pote”, fortæller Christian.

Læs mere...

Medlemsnyhed

Indrykket af
Triscan A/S

Engmarken 11
8220 Brabrand
Danmark
Triscan A/S

Send til en kollega

0.093