23948sdkhjf

Opgradering af Scania Euro 5 til Euro 6 miljøzoner

| Medlemsnyhed | Indrykket af Purefi A/S

Purefi Euro 6-EQ er et specialdesignet kompakt opgraderingsystem bestående af både partikelfilter og adblue katalysator til direkte erstatning af den originale Euro 5 udstødning.

Vognmand Poul K.H. Larsen fra Dragør er en af de første som har fået opgraderet sin Scania Euro 5 til Euro 6 miljøzoner.  Det var afgørende for Poul at partikelfilteret skulle sidde samme sted og ikke fyldte mere end den originale udstødning da lastbilen er fyldt op med alt fra værktøjskasser, hydrauliktanke, lufttanke osv. 

Vi oplever nu at flere og flere vognmænd er mere kritiske med hvordan deres lastbiler skal opbygges og der har været ønske om en kompakt løsning som ikke fylder mere end den originale udstødning. Dette sparer vognmanden for store ombygninger idet et kompakt system er meget simpelt at montere og kræver ingen ombygning af lastbilen.

Det nye filtersystem som Purefi har udvilket kaldes for Purefi Euro 6-EQ kombi-system idet det både består af en adblue katalysator samt et partikelfilter i samme enhed svarende til en Euro 6 udstødning. Forskellen er her at Purefi  kombi-system er bygget til at passe direkte på en Euro 5 lastbil. Det kan simpelthen skrues i eksisterende beslag og rørføring fra turbo passer direkte på det nye system. 

Purefi Euro 6-EQ er yderligere optimeret til  alle former for kørsel som f.eks krankørsel, bykørsel samt til andre svære kørselsmønstre med den indbyggede aktive regenerering. Filtersystemet holder sig selv rent ved at hæve udstødningstemperaturen helt oppe til 650C og dermed undgås tilstopninger. Regenereringen sker fuldautomatisk og kræver ingen indgreb fra brugeren. 

NOx funktionen med adblue tilsætning bibeholdes idet alle sensorer, dyse mv. flyttes over på det nye system og lastbilen kører på fuldstændig samme måde som før eftermonteringen af partikelfilteret. 

Purefi udvikler kombisystemer til stort set alle lastbiler, Volvo, Mercedes, MAN osv.

Ring til Purefi A/S og hør nærmere om din lastbil kan opgraderes.

Tlf. 44959699

www.purefi.dk

 

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Purefi A/S

Rugmarken 37
3520 Farum
Danmark
Purefi A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078