23948sdkhjf

Vi er klar til FTZ messe 2021 - Ses vi?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Stenhøj DK A/S

Vi er pakket og klar til at stille op på FTZ messen den 10. og 11. november i Odense Congress Center! Vi tager et bredt udvalg af autolifte med på standen, så vi kan give dig god rådgivning om, hvilken lift der er den rette for dit værksted!

HVAD SKAL DER SKE PÅ FTZ MESSE 2021?

MESSEAVISEN ER PÅ GADEN!
Vi har naturligvis samlet masser af skarpe messetilbud. Dem kan du allerede nu tage et lille smugkig i  lige her.

ER DIT VÆRKSTED INDRETTET OPTIMALT??
Den rigtige indretning af dit værksted har kæmpestor indflydelse på, hvor godt dit værksted fungerer til hverdag. Det påvirker både alle der skal arbejde der, dit arbejdsflow igennem værkstedet og i sidste ende – din indtjening!

Kom forbi og hør mere om, hvordan du kan gøre dit værksted endnu mere effektivt!

 SKAL DET VÆRE EN UNDERGULV- ELLER OVERGULVSLIFT?
Er du i tvivl om, hvilken type lift du skal vælge? Det kommer helt an på, hvad du skal bruge den til, og hvordan dit værksted er indrettet. Derfor er det en god idé lige at svinge forbi vores stand – vi har medbragt et stort udvalg af forskellige lifttyper – og så har vi selvfølgelig også vores lift-eksperter med, der kan hjælpe dig på vej.

 DET BEHØVER HVERKEN VÆRE SVÆRT ELLER DYRT AT LØFTE EL-BILER
Er dit værksted parat til at tage imod el-biler eller venter du lige med den investering indtil kunderne står i døren?

El- og hybridmarkedet er allerede vokset markant – så hvis du vil kunne fastholde dine kunder, uanset hvilken type bil de kører i, så er det en god idé at være klar. Den gode nyhed er, at du ikke behøver at have en dedikeret arbejdsstation der står og samler støv indtil el-bilerne dukker op – du skal bare vælge en lift, der kan lidt af hvert. Kom forbi vores stand og hør mere.

 SERVICE SKAL DA VÆRE NEMT
Vil du gerne slippe for at skulle holde styr på serviceintervaller, dokumentation, papirarbejde og til gengæld få et nemt og hurtigt overblik over det hele?

Kom forbi og få en snak med os omkring dit servicebehov.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Stenhøj DK A/S

Barrit Langgade 188-190
7150 Barrit
Danmark
Stenhøj DK A/S

Send til en kollega

0.141