23948sdkhjf

Toyotas første elbil får branchens bedste batterigaranti

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Toyota er måske sent ude af starthullerne, men til gengæld stiller deres nye elbil bZ4X med branchens bedste batterigaranti på 10 år eller 240.000 kilometer. Bilen er på størrelse med RAV4 og kommer til Danmark næste år.

Toyota har netop løftet sløret for den endelige udgave af koncernens første dedikerede elbil, der får navnet Toyota bZ4X. Den stiller med 450 kilometer rækkevidde og den bedste garanti, vi har set i branchen, og så lander den i Danmark til næste år.

Toyota har altid forholdt sig skeptisk til elbiler, men har alligevel overgivet sig. De er ikke ligefrem først i bussen, men nu er de klar med produktionsudgaven af deres elektriske SUV med det mundrette navn bZ4X.  Bilen er fra grunden udviklet som elbil. Samtidig er det også den første i rækken baseret på Toyotas helt nye modulære platform, e-TNGA, der i samarbejde med Subaru er udviklet særligt til elektriske biler. Denne helt nye platform er fleksibel og vil også kunne benyttes til andre fremtidige både større og mindre bZ-modeller – Toyotas nye elbilmærke, som er forkortelse for beyond zero.

Den nye bZ4X kan fås med forhjulstræk eller firehjulstræk. Den elektriske drivlinje byder i den forhjulstrukne udgave på en elmotor, der yder ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.078