23948sdkhjf

En flyvende finne og en gejlet actionhelt

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Actionhelten Ford Ranger Raptor er tilbage i en specialudgave, som giver lige så meget mening, som Arnold Schwarzenegger i en lyserød kjole. Heldigvis er alle evnerne stadig i behold, som den så overlegent illustrerer i en finsk skov.

At lave en særlig udgave af Ford Ranger Raptor virker tosset, når bilen i sig selv er rigeligt speciel. Særligt når man tager i betragtning, at du faktisk bare får for 8.000 kroner klistermærker – men find et mudderhul eller et flyvehop, og så er alt andet glemt. Ranger Raptor er en actionhelt.

Du ved, det bliver alvorligt, når chaufføren beder dig sætte dig på det midterste bagsæde, så du ikke slår hovedet mod loftet. Nå, nå tænker jeg, finnerne er ikke ligefrem kendt for at overdrive, så jeg sætter mig og tager selen på, hvortil chaufføren vender sig igen; du må hellere tage en ekstra sele på udover den anden.

Han ligner ikke en mand, der joker, så jeg begynder så småt at fortryde, at jeg kækt hoppede ind bagi en Ford Ranger Raptor, som den gør klar til at køre ned gennem en finsk skov. Vi har tidligere på dagen selv kørt ned ad samme stenede vej i en anden udgave af Ranger, men de fodbold-store granitstykker, som er sået over vejen som legoklodser på et legeværelse, gjorde, at vi ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.078