23948sdkhjf

Messerne nærmer sig !!

| Medlemsnyhed | Indrykket af B.A.Maskinservice ApS

Et godt tilbud / en lav pris er ikke altid det bedste køb.

Det kan virkeligt være fristende at falde for et "godt tilbud" fx på en messe. Det er jo fint nok hvis du på forhånd ved hvilket apparat du vil købe. Men at tage på en messe, for der at vælge et apparat, evt ud fra prisen, ja det er i længden ofte den dyreste måde at investere i udstyr på.  Når man skal investere i nyt udstyr, så bør man virkelig sætte sig godt ind i hvad ens behov er, og hvad der findes på markedet, og der er en messe jo god til at få noget inspiration.

På knapt 5 år er Techno Vector gået fra at være et aldeles ukendt mærke, til idag at stå på mere end 150 danske værksteder og dækcentre, og de kører bare virkeligt stabilt og godt. Køber du en Techno Vector, så skal du ikke regne med særlige udgifter i mange år frem. De meget få ting der kan forekomme, det er næsten ALTID computer relateret, og kan næsten altid klares online, enten af mig selv eller af fabrikkens hotline. Derudover har du hele 2 års garanti på AL elektronik, også PC udstyret. Og så er der GRATIS database opdatering i hele apparatets levetid, og det kan gøres online direkte fra udmåleren. Flere af mine konkurenter forlanger ca 6.000,- plus kørsel for at få deres udmåler opdateret, så over en årrække  bliver det til rigtigt mange penge. Så køber du et "godt tilbud" til fx 85.000,- kontra fx 112.000,- før rabat, så ender det ofte med at du kommer af med flere penge i løbet af en årrække. Og så er der desværre en tendens til at selv de "anderkendte" fabrikater af udstyr er begyndt at sælge KINA maskiner med deres eget navn på. Til sammenligning, tager du en Kina ATW og sætter et Yamaha klistermærke på, så gør det den altså ikke til en Japansk kvalitets ATW, det er stadig en Kineser, og der er og bliver bare ikke det samme. Jeg har indtil nu sat 3 Techno Vector 7 3D udmålere op hos kunder der uden at vide det havde købt en Kineser forklædt som "en mærkevare", og firmaet som havde leveret udstyret havde opgivet at få til at fungere tilfredsstillende, simpelthen af den grund at Kineser udmålerne er af en dårlige kvalitet. 

DET BETALER SIG ALTID AT KØBE KVALITET, OG SELVFØLGELIG AF ET FIRMA SOM KAN YDE DIG DEN BEDSTE SERVICE.

Det får du hos B.A. Maskinservice ApS, se Trust Pilot, her har jeg hele 34 anmeldelser, ALLE med 5 stjerner, så et eller andet må vi gøre rigtigt.

https://dk.trustpilot.com/review/www.bamaskinserviceaps.dk

Måske det er derfor at Quickpoint, Euromaster, mange Automestre, Din Bilpartner, Autopartner, Technicar, First Stop,  Point S, og masser af bilhuse m.fl. har valgt B.A.Maskinservice ApS og Techno Vector. Her får man bare mest for pengene.

 

Skal du have nyt udmålings udstyr, så tøv ikke med at give mig et ring på:  +45 2794 8333, eller kontakt din nærmeste Auto G sælger, da jeg har en samarbejds aftale med dem om salg af mit udstyr.

 

Med Venlig Hilsen

 

Boy Andersen

B.A. Maskinservice ApS

 

 

 

 

 

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
B.A.Maskinservice ApS

Brørupvej 74
8732 Hovedgård
Danmark
B.A.Maskinservice ApS

Billeder & videoer

Techno Vecrtor 8, topmodellenTechno Vector 8, nok et af verdens hurtigste udmålere.Techno Vector 6, løsningen hvor der skal kunne udmåles på mere en lift, og hvor din lift har under 2,8 m mellem søjlerneTechno Vector 6 PrincippetTechno Vector 7  TRUCK, verdens suverænt bedste udmålings system til de tunge køretøjer, og så er det til at betaleDe forskellige aksel konfigurationerMine egne Quick Fit Opspændinger, så kan kompensering springes overTechno Vector 7 Truck flytbar, så der kan udmåles på flere arbejdspladserTechno Vector 7 4 kamera system, her hængt ned fra loftet, og med en skærm monteret nedenunderTechno Vector 7 4 kamera system, hængt ned fra loftetTechno Vector 7, 4 kamera system, her er kamera bommen monteret under et indskudt dækMulighed for at clone skærmbilledet til en IPad eller Android tablet, den kan så endda fjernbetjene udmåleren ved tryk på skærmenSpecial ophæng til søjlerne så Quick Fit Opspændingerne er lige der hvor de skal brugesDe lynhurtige Quick Fit Opspændinger, som udelukkende spænder på dækket uden fælgberøringEt sæt løse rulleramper med indbyggede drejeskiver, kun 25 mm høje.Et sæt heldækkende rulleramper som er fastmonteret på en eksisterende lift med flade kørebanerTechno Vector 7 4 kamera system hvor kamera bommen er vægmonteret på en armTechno Vector 7 4 kamera monteret på en arm med drejeligt beslag, så hvis din lift ikke står vinkelret på bagvæggen, så er det heller ikke noget problemHer er kamera bommen monteret  på en galge ud fra en sidevæg

Send til en kollega

0.156