23948sdkhjf

Hurtigere end et Happy Meal – Hyundai Ioniq 5

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Et skarpt design og endnu skarpere ladetider - Hyundai Ioniq 5 er landet som en ufo fra en anden galakse, og med skarpe priser og komfortable køreegenskaber bliver den svær at slå.

Hyundai Ioniq 5 lader 315 kilometers rækkevidde hurtigere, end din datter kan fortære et Happy Meal, og det er ikke det bedste. Køreegenskaberne er komfortable, udstyret i overflod – og så er den tilmed hamrende flot. En koreansk bil, det er svært at komme udenom.

Det er søndag aften, en af de første rigtige efterårsdage, så det er mørkt, vådt og ruskende. Vi ruller ind i København med bare ni procent strøm på batteriet af den nye Hyundai Ioniq 5, og min kæreste har flere gange nervøst spurgt, om vi mon når frem. Udsigten til at strande i regnen med en halvsovende femårig på bagsædet er tæt på uoverskuelig, så jeg lyver og forsikrer hende om, at vi nok skal nå det uden problemer, men jeg ånder et lettelsens suk, da Cirkel K’s hurtiglader i Rødovre toner frem gennem efterårsmørket.

Overbevisende
Vi overtog bilen med 95 procent batteri, og ned til de ni procent har vi så kørt 297 kilometer på motorveje. De store 20 tommer fælge er flotte, men stjæler 30 kilometer rækkevidde, så officielt kan...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.128