23948sdkhjf

Den mørke tid

| Medlemsnyhed | Indrykket af AutoLock

Med mørket kommer tyve. Nu går vi ind i det mørke halvår, g derfor kan man med fordel kigge nærmere på at sikre sin varevogn. Tyvene elsker mørket. Men ro på, der er rigeligt med muligheder for at tage kampen op mod banditterne.

Det sker hvert år omkring denne tid. Det bliver mørkt, koldt og fugtigt, nogle vil kalde det hyggeligt, andre vil kalde den mørke tid for udvidet arbejdstid. Tyvene. For med mørket kommer desværre også mulighed for at udvide arbejdstiden og arbejdsroen for tyvene. Og de benytter sig af det. Det er derfor en rigtig god ide at overveje om ikke varebilen skal sikres mod indbrud.

Når tyven har mørket som sin bedste kumpan i de kommen mange måneder, er gode råd ikke nødvendigvis dyre. For at sikre sin varevogn behøver man nemlig ikke tømme sparegrisen. Det kan gøres til ganske spiselige priser. Men skal vi tænke lidt ud over den økonomiske udgift der er ved at indbrudssikre en varevogn, skal man huske, hvor store udgifterne samlet set er ved et indbrud. Ud over irritationen og bøvlet, mister man ofte muligheden for at komme ud og arbejde, man spilder tid på at kontakte forsikring, købe nyt værktøj og man har en udgift omkring sin selvrisiko. Derfor er det måske en overvejelse værd at sammenligne de samlede udgifter der er ved et indbrud med de samlede udgifter til en sikringsløsning. Ofte er den éngangsinvestering man laver med sikring den klart bedste beslutning. Dertil kommer også at ens forsikringsselskab ofte bliver lidt gladere.

Den mørke tid er en sød tid for tyvene, men man kan sagtens lave et modtræk, som sætter tyven så godt som skakmat.
Husk for øvrigt altid de gode præventive råd, som gør vi det svært og uinteressant at lave indbrudsforsøg:

  • Lad så vidt muligt være med at parkere varevognen på øde og mørke steder.
  • Stil varevognen, så det er ekstra besværligt at komme til varevognens side og bagdøre, evt op ad en bygning, en hæk eller lignende. 
  • Har varebilen vinduer, skørm da disse, så tyvene ikke kan kigge ind.
  • Såfremt varebilen har denne funktion, så deaktiveret knappen i kabinen, der låser dørene til varerummet op.
  • Hvis muligt, parker gerne bilen på et oplyst sted.


Se mere HER eller kontakt os gerne for inspiration og rådgivning omkring sikring og totalløsninger på indbrudssikring af jeres varebiler.

Medlemsnyhed

Indrykket af
AutoLock

Landsdækkende udekørende service
5462 Morud
Danmark
AutoLock

Send til en kollega

0.078